Konu: Ghazar Karabekian  (Okunma sayısı 280 defa)

#0 - 21.04.2022 05:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghazar Karabekian @Lakoip

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2022 05:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı 00:00'da düşürüyoruz, beş saat sonra gelip tekrar sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.04.2022 05:48
Savunma gün içerisinde gelir, evde sen düşürmedin Christian karakteri silahlı adama yumruk atarak düşürdü  :garip:

#2 - 21.04.2022 05:52
Arkadaş defalarca silahla vurulduktan sonra last hiti yumrukla yediği için böyle bir rol yapmayı uygun görmüş, kararı yönetime bırakıyorum.

#3 - 21.04.2022 05:57
Arkadaş defalarca silahla vurulduktan sonra last hiti yumrukla yediği için böyle bir rol yapmayı uygun görmüş, kararı yönetime bırakıyorum.
Defalarca silahla mı? Gün içinde ssler ile savunmayı yaparım

#4 - 21.04.2022 20:32
Pyrex'in koyduğu videonun 1-5 saniyesine baktığınız zaman göreceksiniz, arkadaşlar bana silah ile ateş etmeden Christian_Griffins adlı arkadaş silahlı karaktere yumruk atarak düşürüyor. Bilardo masasının arasında Maske_16316 ile çatışıyorum ve düşürüyorum, daha sonra arada kaldığım için Christian_Griffins adlı karakter kolayca yumruk atarak düşürüyor. Soru attığımda yapılanın ihlal olduğunu fakat rolü devam ettirmem gerektiği söyleniyor, söylenildiği gibi yapıyorum ve size ateş açmıyorum. Khan Karabekian karakteri bir rol için beni eve çağırıyor gittiğimde onları düşürdüğünüzü görüyorum o anın heyecanına karşı inip sıkıyorum. (Yapılan rol ile arasında 5 saat var.)

Hasarları ss alamadım, silahla düşürülmüş olsam incele attığımda sağlık durumu yaralı olarak gözükür fakat sağlıklı gözüküyorum yani yumrukla düşürüldüm.
Spoiler: GösterGizle

Maske_16316 ile bilardo masasının arasında çatıştığımın kanıtı (Video'dan aldım, tam hali videonun 1-5sn arasında var.)

Bu videonun 0:23 saniyesindede gözükmüş

Sonuçlanabilir.  :-\
« Son Düzenleme: 22.04.2022 00:01 Lakoip »

#5 - 22.04.2022 01:19
Kişi silahlı çatışmada son vuruşu yumrukla yediği için sistemde yaralı olarak gözükmemiş, buna dayanarak böyle bir şey yapmış. Tekrarlıyorum, ne kadar mantıklı bilmiyorum, yönetim kararı verir.

#6 - 23.04.2022 13:56
RK Kuralı nasıl, hangi hasarla düştüğünüze değil bulunduğunuz sürece bakar. Aktif olarak 8 saat geçmeden iki silahlı çatışmaya dahil olamazsınız. Attığınız mermilerin hiç biri bir oyuncuya isabet etmese bile bu geçerlidir.

Ceza Verilecek.