Konu: (17.04.2022-Alan Black) Rolden Kaçmak, Retarted-RP  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 17.04.2022 03:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Alan_Black @177ceko177

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nacho_Cardenas @Mistrall \ Matias_Alvaro @FreddyJobs

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.22 02.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yapılan role cevap vermemek, uymamaktır
Alıntı
Sebep-sonuç ilişkisi kurmadan, mantığa aykırı rol yapmaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol yapmaya çalıştıkça bize laf atıp motoruyla kaçtı, yapmaya çalıştığımız rolü engelledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Aradığımız kural ihlalini forumda bulamadık, açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalıştık. Video biraz uzun fakat hemen hemen her saniyesinde Alan Black karakteri gözüküyor.

#1 - 17.04.2022 03:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.04.2022 03:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

Videoda görüldüğü gibi biz rol yapmaya çalıştıkça Alan Black karakteri laf atıp kaçtı durdu ve ekran görüntülerinde de belirgin olacak şekilde emote verip motorundan düşürdüğümüz halde kalkıp tekrar motoruna bindi; aynı şeyleri yapmaya devam etti. Rol yapmaya çalışıyoruz ve arkadaş gelip tek amacı rolümüzü baltalamakmış gibi hareketler yapıyor. Videonun sonlarına doğru da göründüğü üzere motorundan inip animasyon yaparak troll yapar gibi davranışlarda bulunuyor.

#3 - 19.04.2022 21:34
.
Merhaba, savunmamı yapacağım. Biliyorum biraz geç yapıyorum PC ile ilgili sorunlar vardı görmedim.

İlk başta beni motordan aşağı atmanıza değineceğim. Bu tarz emotelerde /dene kullanmanız gerekiyor, kullanmamışsınız. Burada beni aşağı atmanız CJ'e giriyor. Yanınızdan geçmemde herhangi bir sorun yok, sürekli gel gel diye bağırıyorsunuz, karakterimde size güvenmediği için pek yanaşmıyor. Etrafınızda gezmemde pek sakınca yok, karakter özgür ve gezebilir. Ayrıca videodan görüyorum ki discordda seste sohbet ediyorsunuz. Burada da bir mix şüphesi oluştu bende. Ayrıca /b bölmenizde saçma, PM atabilirsiniz.
.

#4 - 19.04.2022 23:01
Karakter size karşı rol içerisinde cevap vermeyebilir, ya da uzağınızda kalabilir bunlar gayet normal şeyler. Bunun yanında her ne kadar emote ile karşı tarafı araçtan atmaya çalışsanız da bunu yaparken karşı tarafa da rol imkanı sunmalıydınız. Ayrıca ooc kanal kullanımına dikkat edin, tekrarında siz ceza alacaksınız. İhlal bulunmuyor ceza verilmeyecek.