Konu: Maske_21769 Maske_17913 | Revenge Kill  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.04.2022 19:06
Kişilerle aktif bir savaş halindeyiz, kişiyi grove tarafında vurduk bu doğru. RK Ettik kendisini uzaktan UZİ marka silahla drive by attığımız için rklı bir kişinin aktif çatışmanın ortasında vurulması normal. Adamın nametagini bile görmedim, oradaki kişilerin silahlı durmasının ssini bırakıyorum.
https://media.discordapp.net/attachments/940592933588066317/965641018596786197/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/940592933588066317/965641270896767016/unknown.png
Bilerek ve isteyerek RK  bir kişiyi vurmadık. Zaten çok özen gösteriyoruz hoodlarına girmemeye ve ihlal yapmamaya. Ama bize karşı ateş açtıkları için aktif çatışmada oradan mermi geldiği için rastgele sıktık. Düşmesi normal, orada durması ihlal. RK'lı rolü yapması gerekir.

Nicki gozukmuyor diyorsun ancak birsktigin ss de nickim gozumuyor bu 1.
2 cisi kendi hoodumuz ve kendi hoodumda orda durmuştum sizin hood basmanız sonucunda düştüm, aktif bir savaş alanının içine bilerek girmedim.
  Tekrardan merhabalar kardeşim, o attığımız ilk görüntü, senin çatılarda gezdiğinin kanıtıdır. Olaylar farklı saatlerde oluştu zaten.
tamhali: GösterGizle

İkinci olarak, sizin arkadaşlarınız biz hooddayken bize ateş açan kişiler. Ellerindeki shotgundan belli oluyor. Ek olarak kimin ilk ateşi açtığı da belli değil, yetersiz kanıttan reddedilmesini talep ediyorum.

#11 - 18.04.2022 19:08
Zaten kişiyi daha önce düşürmüşsünüz, bu yüzden hood içerisin de oturup etrafı gözetleyen herifi vurdunuz, orada kimse yokken sıktınız kişiye, SS'de kimse gözükmüyor, farkındaysanız.
Bunu zaten belirttim. Kişi bu şekilde orada rol yapamaz. Çatışmadan uzak durması ve yaralı rolünü yapması gerekiyor. Orada bir aktif çatışma bulunmakta. Oradaki işi nedir?

#12 - 18.04.2022 19:15
Zaten kişiyi daha önce düşürmüşsünüz, bu yüzden hood içerisin de oturup etrafı gözetleyen herifi vurdunuz, orada kimse yokken sıktınız kişiye, SS'de kimse gözükmüyor, farkındaysanız.
Bunu zaten belirttim. Kişi bu şekilde orada rol yapamaz. Çatışmadan uzak durması ve yaralı rolünü yapması gerekiyor. Orada bir aktif çatışma bulunmakta. Oradaki işi nedir?

Yeniden belirtiyorum, orasi kendi hoodumuz yolun ortası veya farklı bi hood değil orada dura bilirim bu 1.
 2 cisi de sizin birden bire gelip bize ateş açmanız sonucunda gerçekleşti olaylar.

#13 - 18.04.2022 19:20
Bizim sıktıklarımıza dair bir ss leriniz varsa buyrun paylaşın, ilk sıkan sizsiniz, ss de mevcut, eğer sıktıysak bunun ss ini belirt, siz sıktıktan sonra sıkmışdırız biz de.

#14 - 18.04.2022 19:23
Bizim sıktıklarımıza dair bir ss leriniz varsa buyrun paylaşın, ilk sıkan sizsiniz, ss de mevcut, eğer sıktıysak bunun ss ini belirt, siz sıktıktan sonra sıkmışdırız biz de.

Evet, olay burada kopuyor. Sadece biz sıkarken görüntü almışsınız fakat çatılardan gördüğünüz üzere silahlar akıyor. Biz ateş aldık, silahımıza davrandık. Siz kendi sıkmadığınızın kanıtlarını atın o halde? Kanıtlar yetersiz. Ek olarak bir görüntü ile bunu kanıtlayamazsınız.

#15 - 18.04.2022 19:28
SS alırken, alıyorsunuz, artı olarak kanıt olarak atıyorsunuz, ismemi dikkat etmiyorsunuz? gerçekten iyiymiş, sonuçlanabilir.

#16 - 18.04.2022 19:50
SS alırken, alıyorsunuz, artı olarak kanıt olarak atıyorsunuz, ismemi dikkat etmiyorsunuz? gerçekten iyiymiş, sonuçlanabilir.
A2 Türkçe konuşmanızdan dolayı bir şey anlamadık. Sonuçlanabilir.

#17 - 20.04.2022 06:23
Aktif savaş ortamında bu tip durumlar yaşanabiliyor, çok büyük bir sorun değil gibi görünüyor. Üstelik savaş esnasında sizin isminizi fark etmemiş olabilir, bu seferlik şikayette ismi geçen karakterleri uyarıyorum.

Tekrarı için daha dikkatli olmaya özen gösterin lütfen, iyi forumlar.