Konu: TreeShawn Wassh - OOC küfür, /b chat kullanma.  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2022 15:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: TreeShawn Wassh @AqxAwakened

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC küfür, aktif rolde /b chat kullanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde her şey mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.04.2022 15:57
Öncelikle küfürlerim ve aykırı davranışlarım için kusuruma bakmayın oruçlu ve sinirliyim. Arkadaşlar kendilerini sütten çıkmış ak kaşık olarak göstermiş ama, rol çeviriyorduk onlara sadece beni beklemelerini söyledim kendi içlerinde tehtid olarak algılamışlar. Ufak bi işim vardı rolü kestim sonrasında döndüm, kız karakterleride sayarsak tek kişiyim onlar dört kişiler beni rahatlıkla yumruk ile düşürebilirlerdi,  arabadan bi arkadaş atladı ben daha lafıma (rolüme) başlamadan sıktı, nereme sıktığı belirsiz  rk'ya düşürmedi sadece bir mermi sıktı, bende telefonu açıp ekip üyelerime yanıma gelmeleri için arama gönderdim. Ardından arkadaşlar geldi, bende topuğumdan hafif yaralı rolü yaptım ve arkadaslarima gitmelerini söyledim cünkü cok hafif bir yara, topuğu sıyırıp geçti rolündeydim motoruma atladım yüz metre ilerideki bloğumuza gittim. Arkadaşlar çok iyi rol yaptılar :D, şikayet açması gereken kiişi benim çömez herifler siz değil. İyi Roller   :D

#2 - 17.04.2022 16:08
Size karşı bir ihlal yapılıyorsa ooc kanallardan bu şekilde iletişime geçmek yerine şikayet oluşturmalıydınız. Ceza alacak.