| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alberto Mendoza @palababa24 Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2022 14:26 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meta, mixing & OOC yalan uydurmak.
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood çevresinde bisiklet ile gezinirken şahıs yanıma geldi ve bana Lexi Weingard'ın oğlu olup, olmadığımı sordu. Rol içerisinde karakterim, ailemin tanıdığı çoğu kişiyi tanıdığı için normal şartlarda bir sorun olmuyordu ama Alberto Mendoza'yı tanımadığı için, haliyle yanına gitmek istemedi ve çekindi. Şahıs rolde dibime girip beni zorlayınca yanına gittim ve bana "baban kim?", "alaycı bir şekilde güler" tarzı emote'lar atmaya başladı. Karakterim "Babam yok." dedikten sonra karşı taraftan; "Artık baban benim." tarzında bir cevap aldım ve birden karakterime vurmaya başlandı. Şahıs karakterimi düşürdükten sonra ceplerini aradı ve beş bin dolarını aldı. Ben tabii bu şahıstan şüphelendim, rolün başında adam beni gasp ettikten sonra kaskımı çıkartmıştı, bu rolü yapmasının sebebini sorduğumda şaka gibidir ama; "kanka anlarsın sonra sen bi kaskı çıkart" cevabını aldım. Adam üstümü aradı, yaklaşık beş bin dolar para alma emote'unu verdikten sonra; "alayım kanka 5k" diye üstelemeye devam etti. Haliyle PM'den; "Lexi'yi rolde tanıyor musun?" diye soru sordum. Karşılık olarak; "Evet tanıyorum, rolde sevmiyorum kendisini." tarzında bir cevap aldım ki altta zaten geçen diyaloğun asıl halini paylaşacağım. Lexi Weingard, oyunda annem rolünü üstlenen arkadaşıma bu durumdan bahsettiğimde; "Hayır tanımıyorum, mixing falan yapıyor sanırım, ooc yalan da söylemiş, rol sonrasında şikayet oluşturabilirsin." diye cevap aldım. Tabii ki de arkadaşımın cevabını adama sorduğumda; "Tanıyor o şaka yapmıştır." diye karşılık aldım...ardından adam uzaklaştı, ben kalkıp AFK bırakabileceğim bir yere giderken de geri dönüp bana ayağa kalktığım için vurmaya başladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Yani, bu tarz insanların bu tarz RP sunucularında bulunmaması gerekiyor. Bana verdiği cevaplardan tutun, rolün kalitesi bile düşünülemeyecek kadar garip. Özellikle de; "Tanıyor o şaka yapmıştır." demesi... umarım gerekli cezayı alır, arkadaşımın detaylarını OOC olarak girdiği şeyi, şahıs sırf aynı soy isme sahip olduğum için ve karakterimi belki de oyunda tanımadan sadece gördüğü için bu rolü yapıyor ve beni gasp etmeye çalışıyor.