Konu: Sözleşmeli Erlik Hk.  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 27.09.2022 10:26
Sizce yapılır mı?
Her yıl 150bin lira yıpranma payı beni cezbediyor fakat gerçekten herkesin yapacağı bir iş değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.09.2022 11:49
Mantıklı geliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.09.2022 12:10
zorlu eğitimler ve mutlak şark görev alanı ile çok ast bir rütbede geçmeyecek yıllar, pes eden çok kafayı sıyıran çok. çok fazla para verilmesinin sebebi geleceğinin olmaması ve emekliliğinin olmaması, bir uzman çavuş dahi emekli olabiliyor fakat söz. sadece hayatından ömür veriyor ayrıca üs bölgelerinde mevzilerde psikolojin bozulur 1 gram tavsiye etmiyorum. belki hayatta ya da ülkede son ama son tercih olarak, başka yapılacak hiç bir alternatifin kalmaması durumunda yapılabilir ama kesinlikle kpss girip 70 puan al ve dış kaynaktan astsubay alımına başvur çok daha özlük hakkına sahip olursun ek tavsiyem ise askere gitmediysen önce normal erlik yap bu kararından zaten vazgeçeceksin bir rütbelinin başka bir rütbeliyi nasıl deyim yerinde ise ezdiğini görünce

edit: kısa bir araştırmadan sonra izmirde askerliğini yaptığını öğrendim az çok dönen mevzuları ve yaşananları biliyorsun kendin görmüşsündür, istisna olarak batıda 1-2 adet denk geldiğin nizamiye kapısında keyif yapan sözleşmeliler aklını çelmesin tek tavsiyem bu
« Son Düzenleme: 27.09.2022 12:15 Pink »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.09.2022 13:14
1 yılda kaybettiğin psikolojiyi 5 yılda zor toplarsın. Bugünün 150 bin lirası cezbedici bir rakamken, öbür yıl bu paranın hiç değeri olmayacak. 2018'de hatırlıyorum 18 bin tlye aldığımız araba, şu dakika itibariyle 128.000TL ediyor. sağlığın, özellikle mental sağlığın hayattaki en kıymetli hazinendir. Orada gördüklerin, yaşadıkların, belki bir ömür üstünden atamayacaksın, kim bilir? Ek olarak bu tip konuların bence SA-MP platformunda dönmesi bana çok sağlıklı gelmiyor. Bu konunu ailene bile açtığında direkt benim dediklerimi diyecekleri aşikar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok