Konu: [14.04.2022] Kylian Lewis - Powergaming  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2022 20:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kylian Lewis - @Swinter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia_Goossens

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.04.2022 - 13:26 / 14:48 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kylian Lewis adlı karakteri yöneten Swinter isimli kişi, bugün APB kaydı bulunan bir kişiyi kaçırdı. Bir süre sonunda kaçırdığı kişiyi yakaladık fakat kendisi orada değildi, kaçtıkları motoru aradığımızda bir adet Shotgun model silah bulduk. Kişiler yüksek ihtimalle discord veya oyun içerisinde PM yoluyla anlaşıp motoru kaçırmak için plan yaptılar. Bunun üzerine Kylian Lewis isimli kişi bulunduğumuz bölgeye gelerek motoru çalmaya kalkıştı, aşağıda kanıt olarak ekleyeceğim videolardan da anlayabilirsiniz. Motoru çalmaya kalktığı sırada silah bulduğumuz için ona Beanbag uyguladık, kaçmaması gerekiyordu. Vurduktan sonra ayriyetten üzerine de bir memur atladı, bu durumda kaçması imkansız. Kişi hızlıca ayağa kalkıp motoruna bindi ve kaçmaya çalıştı, onu motorundan tekrar düşürdük koşmaya tekrardan başladı. Onu tekrar etkisiz hale getirmek için üzerine atlıyorum, yine kaçıyor. Fark edileceği üzere sunucuda polis karakterlerin kullanabileceği "/yereyatir" komudu bulunuyor, bu komut kullanıldığında belirli bir saniye boyunca yerde kalması kesinleşiyor. Kişi role uymayarak sürekli kaçtığı için bu komutu da 2. linkte kullanmaya çalıştığımı görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/mgac70 https://streamable.com/eu9d3n

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kişinin kendi paylaştığı fotoğrafta role uymamaya devam ettiği görülebilir, polis aracının arkasında Anella White isimli kişi bulunuyor ve chate baktığımızda ise onun üzerine atladığı görülüyor. Üzerine atladığı sırada polis aracının önünde olması imkansız.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 14.04.2022 20:20 TanerZe »

#1 - 15.04.2022 14:10
@Swinter Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 15.04.2022 15:47
Gerekli savunmayı diğer şikayette yapmıştım zaten. Açtığım şikayette de bunu belirttiniz, kimse ceza almadı.
« Son Düzenleme: 15.04.2022 18:45 Swinter »

#3 - 15.04.2022 18:53
Senin oluşturduğun bir şikayette seni şikayet edemeyeceğimi düşünüyorum, sadece savunmamı yaptım. Burada yaptığın hatalı rol için şikayet oluşturdum.

#4 - 15.04.2022 19:04
Senin oluşturduğun bir şikayette seni şikayet edemeyeceğimi düşünüyorum, sadece savunmamı yaptım. Burada yaptığın hatalı rol için şikayet oluşturdum.
Savunmadan çok şikayet etmişsin  bence o şikayette, bu şikayete söyleyeceğim bir şey yok. Sonuçlanabilir.

#5 - 15.04.2022 21:28
Gün içerisinde savunma yapmazsanız haklı olsanız dahi ceza alacaksınız @Swinter

#6 - 15.04.2022 22:46
PG yaptım savunma bir şeyi değiştirmeyecek.

#7 - 16.04.2022 01:06
Karakter ceza alacak.