Konu: 14.04.2022 - Eduardo Delgiarno  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2022 22:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eduardo Delgiarno - @becheldemirovski

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eduardo karakteri mendil satmak istermiş gibi Lulu'ya yaklaşıyor. Lulu da yardımcı olmak istediği için mendil alacağını söylüyor. Eduardo Lulu'yu vuruyor. Şimdi, daha önce de böyle bir olay yaşanmıştı ve şikayet açmıştım. Şikayeti açtığım kişi savaşta olduklarını ve Mihran'ın karısı olduğu için Lulu'yu vurduğunu söylemişti. (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125912.msg727961#msg727961)  Bildiğim kadarıyla bu karakterin içerisinde bulunduğu birlik savaşta falan değil. Karakterin Lulu'yu vurmak için özel bir sebebi de yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alırsa sevinirim.

#1 - 14.04.2022 23:04
Merhabalar, ic olarak zaten düşman oluduğumuz bir karakterin karısısın ve bunu biliyoruz. SAVAŞ kavramı farklı bir şey aslında, direk Castucci birliğe değilde Devil's Law Motorcycle Club - Florida Chapter sıkıldığı zaman oradaydık ve olaya dahil olduk. Rolsel bir şekilde ben ve arkadaşım genel olarak hanımlara sıktık. Eğer gerçekten hedefimiz dm olsaydı oraya gelen tüm Kasparov karakterlerini vururduk ama öyle bir şey olmadı. Bunlar rolsel olarak olabilicek şeyler, sonuçta iki mafyanın atışması. Bu rolde sakınca bulmuyorum ve hatta hamile kadına nasıl sıkarsın diye ck yedik. İyi forumlar, şikayet açılıcak bir durum yoktu aslında.

#2 - 14.04.2022 23:16
Savunma için teşekkür ederim. Yaptığınız rol bebeğin ölmesiyle sonuçlanabilecek bir rol. ( /me karnından defalarca vurur) Ben böyle bir rol için yeterli bir sebebinizin olduğunu düşünmüyorum, o yüzden şikayet açmak istedim. Yetkili kararı.

#3 - 14.04.2022 23:20
Dostum Kasparov bize sıkıyor, nasıl bir sebebim olmayabilir? Gerçek hayatta bu tarz olaylarda mekan baskınlarından tutun her şey olabiliyor. Ben buna dayanarak bu rolü yaptım. Eğer bana yada dost birliklere bu şekilde sıkmasını biliyor ise, mermi yemesini bilir herhalde. Olabilicek şeyler bunlar  ve cezamada katlandım. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 14.04.2022 23:37 becheldemirovski »

#4 - 14.04.2022 23:51
Gerek duyulduğu için yazıyorum, belirli bir sebepleri bulunmakta. Kasparov adına kasabada ateş açıldı ve arkadaşlar olayın şahiti... Bir ateş açılmış ve karşılık olarak böyle verilmek istenmiş, kısacası tamamen IC.  Bu tarz bir açıklamayı diğer şikayetde de yaptım, burayada aynısını göstereyim.

Alıntı
Merhabalar, kulübümün adı geçtiği için yazıyorum. Arkadaşın dediklerini doğruluyorum, akşam vakitlerinde kasabaya bir saldırı oldu ve saldırı Kasparov birliği tarafındandı. Olaya şahit olduklarında söylemişler zaten. Vuran tarafın Kasparov olduğunu nerden biliyorsunuz diyecek olursanız gerekli kanıtlarıda sunayım...

Spoiler: GösterGizle

Kanıtları sundum ve Kasparov birliğinin ateş açtığını gösterdim, arkadaşlarda olaya şahitmiş zaten. Kendisi demiş "Bu olay yüzünden CK oldum" diye. Olayların hepsi IC gelişti ve mafyalar arası böyle atışmalar normal, herhangi bir kural hatasının bulunmadığını düşünüyorum. Diyeceklerim bu kadar, iyi forumlar&iyi roller dilerim.

İyi forumlar&roller dilerim.

#5 - 14.04.2022 23:59
Şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 15.04.2022 14:30
Savunma geçerli, ek olarak not düşelim.

Savunmada ekran görüntüsü eklemeden sadece açıklama yazmışsınız, böyle olduğunda da olayın tam olarak nasıl geliştiğini anlamak zorlaşıyor.

DM ihlali için savunma yaparken ateş etme sebebiyle ilgili bir açıklama, ardından karakteri vurmadan önce yapılan rollerin DM olmadığını destekleyecek ekran görüntüleri ekleyin.

İyi forumlar.