Konu: [14.04.2022] Bakhtiyar ailevi küfür  (Okunma sayısı 599 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2022 11:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bakhtiyar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsü

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2022 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ailevi küfür

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız sürekli forum profilime girdiği ve adeta bir hayran gibi beni stalkladığı için soru sormak istemiştim fakat ailevi küfür etmiş. Sahurda gördüm bunu, yemek boğazıma dizildi. Terbiyesizlik diz boyu olmuş, gerekeni talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir. Bakhtiyara forumdan ben ailevi küfür etseydim, forum banına kadar yiyebileceğimi düşünüyorum.

#1 - 14.04.2022 11:40
ASŞLKDMÖALŞKİSFMLİŞKASMFLŞİKASMFŞKLASMÖFSŞİAÖMFAŞSİMFASŞKİFMSAŞFMÖASŞLFÖ

#2 - 14.04.2022 11:53
Merhaba. Ben bu mesajı durup dururken sana yazmadım, yanlışlıkla veya keyfime göre profiline girdim ve böyle bir mesaj attın. Belli ki senin de bir kaşıntın varmış, ona göre yanıt verdim. Yöneticiye rapor etme tuşu vardı, ona bassaydın ya. Kendi kendini rezil ediyorsun şurada. Bazı kişilere söz verdiğim için rahat mesajlar atamıyorum, o yüzden ek bir şeye gerek yok. Ceza verilecekse de verilebilir. Stajdasın herhalde, patron görmesin.

#3 - 14.04.2022 11:55
Merhaba. Ben bu mesajı durup dururken sana yazmadım, yanlışlıkla veya keyfime göre profiline girdim ve böyle bir mesaj attın. Belli ki senin de bir kaşıntın varmış, ona göre yanıt verdim. Yöneticiye rapor etme tuşu vardı, ona bassaydın ya. Kendi kendini rezil ediyorsun şurada. Bazı kişilere söz verdiğim için rahat mesajlar atamıyorum, o yüzden ek bir şeye gerek yok. Ceza verilecekse de verilebilir. Stajdasın herhalde, patron görmesin.
Üsluba bak bakhtiyar, arkadaşlarınla batak atmıyorsun. Aramızda bir samimiyet yok, ona göre konuşmalısın. Birilerine söz verdiğin için konuşamıyorsan benim problemim değil. Ulaşabileceğin adreslerimi verebilirim, rahat konuşursun. Burası bir forum ve kuralları var, ailevi değerlerime hakaret edemezsin. Ben nasıl ki senin değerlerine dil uzatmıyorsam. Yönetici kararını verecektir.

#4 - 14.04.2022 11:58
tamam

#5 - 14.04.2022 12:06
Merhabalar,

Şikayet incelendi, bu tarz durumlarda konunun altına ev adresinizi veya herhangi bir şekilde iğneleyici konuşmalarınız sizi üste çıkarmaz, bu aklınızda bulunsun. @bakhtiyar Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak, oyuncularla bu tarz üslupta konuşma hakkına sahip değilsiniz.