Konu: [11.04.2022 - Axel_Laciano] ROLDEN KAÇMAK  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2022 17:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Axel_Laciano - @aizenaq

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.04.2022 - 16:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhaba,
Dün oyundan çıkarken evimde çıkış yapmıştım, bugün oyuna girdiğimde doğal olarak evimde spawn oldum. Odadan dışarı çıktım ve karşımda sistemsel olarak değil de aksesuar olarak maskeli bir şekilde Axel Laciano'yu gördüm. Hırsız sanıp kapıyı kilitledim ve yanına giderken kişi beni görür görmez oyundan çıktı. Hırsızlık yapmak amacıyla girdiği ortada, ev sahibini görünce /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/8to11vc.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rolden kaçmadan dolayı cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 11.04.2022 17:52
@aizenaq Savnumanızı yapın lütfen.

#2 - 12.04.2022 13:41
Suçumu kabul ediyorum, hiçbir şekilde savunma yapmayacağım.
Sadece q attıktan sonra geri girmeye çalıştığımda beni çiftçiliğe attı, Bir anda oyundan attı ve gta_sa bulunamıyor diye hata verdi. Oyuna giremiyorum ancak suçumu kabulleniyorum girebilirsem gereken işlemleri gerçekleştirirsiniz. İyi günler.

#3 - 12.04.2022 16:02
Savunmanız için teşekkürler, karakter ceza alacak.