Konu: Rosaline_Carmel Meslek aracı CJ  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 10.04.2022 16:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rosaline_Carmel @Arthur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.04.2022 - 16:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek maaşlarının artımı sonucu araç bulunması zor olduğu için oradaki bir kaç kişi gibi ben de bekliyordum. Bir kişi turunu bitirince araç hemen yakınıma spawnlandı, ben de bindim. Fakat araç başka bir aracın içine spawnlandığı için kımıldayamadım ve Rosaline karakteri beni attı meslek aracından. Kendisi binince de araç bugdan çıktı ve Rosaline gitti. Sonrasında da PM atarak ssdeki şeyi söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.04.2022 16:52
Kendi isteği ile aracından indikten sonra aracı hasarlı bir şekilde yana düştü bende bindim.
« Son Düzenleme: 10.04.2022 16:58 Arthur »

#2 - 10.04.2022 16:54
Kendi isteği ile aracından indikten sonra arac hasarlı bir şekilde yana düştü bende bindim.
Biraz yasaklı dememin sebebi ise kendisi aracı buga sokmasına demiştim.
« Son Düzenleme: 10.04.2022 17:04 Arthur »

#3 - 10.04.2022 17:09
Kendi isteği ile aracından indikten sonra arac hasarlı bir şekilde yana düştü bende bindim.
Biraz yasaklı dememin sebebi ise kendisi aracı buga sokmasına demiştim.

SS de görüldüğü gibi araçtan düşürülüyorum. Araç bugdan çıkmadan önce binmiştin, gördüldüğü gibi bugdan çıktıktan sonra da aracın içindesin ve mesleğe başlayıp gidiyorsun.

#4 - 10.04.2022 17:11
Ayrıca aracı ben spawnlamıyorum ki buga sokayım?

#5 - 10.04.2022 17:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rosaline_Carmel @Arthur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.04.2022 - 16:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek maaşlarının artımı sonucu araç bulunması zor olduğu için oradaki bir kaç kişi gibi ben de bekliyordum. Bir kişi turunu bitirince araç hemen yakınıma spawnlandı, ben de bindim. Fakat araç başka bir aracın içine spawnlandığı için kımıldayamadım ve Rosaline karakteri beni attı meslek aracından. Kendisi binince de araç bugdan çıktı ve Rosaline gitti. Sonrasında da PM atarak ssdeki şeyi söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Öncelikle herkese merhaba.
 İlk ss'te görüleceği üzere karşı taraf araçtan indiği anda benim karakterim araçtan uzakta yani karşı tarafı araçtan atma gibi bir birşey söz konusu değil. İkinci mevzu ise pm üzerinden "biraz yasaklı oldu ama" yazmam yanlış anlaşılmış, burada anlatmak istediğim karşı taraf aracı isteyerek buga soktu ve Pony marka araç Sadler marka aracın içine girdi bende bunun üzerine karşı tarafa bug yaptığı için "biraz yasaklı oldu ama" yazdım. Üçüncü mevzu karşı tarafın attığı ss'lerde benim karakterimin Carjack attığına dair bir ss bulunmamakta, karşı taraf yerdeyken benim karakterim araçtan uzakta ss'te görülebileceği üzere, bende boş araca binip gittim olayın en sonunda.

#6 - 10.04.2022 17:27
Son açıklamam:
1-CJ Animasyonuna girdiğinin ssini alamadım, girmesen şikayet açmam zaten. Hem de düştüğümün ssi gözüküyor.
2- İsteyerek ne yaptım da buga soktum? Aracın spawnlandığı yeri ben belirlemiyorum, şikayet açabilirsiniz bu kadar isteyerek yaptığımı düşünyorsanız.
3-":D Biraz yasaklı oldu ama" cümlesi bana nasıl buga soktuğumun mesajını verebilir anlamadım.

Karşı taraf CJ animasyonuna girmeyip beni atmadağının kanıtını atarsa şikayetimi geri çekeceğim, sonuçlanabilir.

Düzenleme: /b ? yazıyorum zaten animasyona girdiği anda. Kendisi bindiğinde de araç tekrar spawnlanmıyor, hasarlı şekilde aracın soluna geçiyor gözüktüğü gibi.
« Son Düzenleme: 10.04.2022 17:32 hellionn »

#7 - 10.04.2022 17:35
Son açıklamam:
1-CJ Animasyonuna girdiğinin ssini alamadım, girmesen şikayet açmam zaten. Hem de düştüğümün ssi gözüküyor.
2- İsteyerek ne yaptım da buga soktum? Aracın spawnlandığı yeri ben belirlemiyorum, şikayet açabilirsiniz bu kadar isteyerek yaptığımı düşünyorsanız.
3-":D Biraz yasaklı oldu ama" cümlesi bana nasıl buga soktuğumun mesajını verebilir anlamadım.

Karşı taraf CJ animasyonuna girmeyip beni atmadağının kanıtını atarsa şikayetimi geri çekeceğim, sonuçlanabilir.

Düzenleme: /b ? yazıyorum zaten animasyona girdiği anda. Kendisi bindiğinde de araç tekrar spawnlanmıyor, hasarlı şekilde aracın soluna geçiyor gözüktüğü gibi.

1- Karşı tarafı araçta atmadığımın ss'ini kendisi kanıtlarda vermiş.
2- Ayrıca kendisi /b kanalı kullanıyor boş yere /b yüzünden ceza almasını talep ediyorum.

Şikayet sonuçlanabilir.

#8 - 10.04.2022 19:30
Sadler yüzünden iki tarafta da bug olmuş, burası net olarak görünüyor.
Eğer CJ oluysa bile ekran görüntüsü olmadığı için bu konuda yetersiz kanıt bulunuyor, dediğiniz gibi almanız gerekiyordu.

Bu gibi meslek araçlarında bu durumlar sıkça yaşanıyor, burada da iki tarafı da uyarmak en doğrusu olacaktır. Böyle bir durumla karşılaştığınızda şikayet açmak yerine meslek aracı bekleyebilirsiniz veyahut meslek aracı olmadığını /rapor üzerinden bildirebilirsiniz, bazı meslek araçları yollarda kalıyor ve yönetim ekibi tarafından spawnlanması gerekiyor.

Şikayet yetersiz kanıttan dolayı kapatıldı.