Konu: Izabella_Moreson CJ  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 09.04.2022 22:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Izabella_Moreson @Rhysxx1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker aracına biniyorum, motoru çalıştırıyorum, çalıştırdıktan sonra şahıs aracın ön kaputuna yumruklar vuruyor, oranın ss'ini alamadım, tam o olaydan sonrasını aldım. Daha sonra ekran görüntülerinde görüldüğü gibi Car Jack yapıyor. Galiba ceza yersem yerim sıkıntı yok diye düşünüp yaptı bunu. Ortada aynı anda girdik, bug oldu vs. bir durum da yok, ki öyle olsa bile aracı sürüp gitmemesi gerekiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  O:-)

#1 - 10.04.2022 17:58
Öncelikle herkese merhaba.

Dün gece oyunda oluşan lag sebebiyle bir yanlış anlaşılma olmuş. F tuşuna çok öncesinde basmama rağmen siz bindikten sonra ben biniyorum. Bu olayda bir kasıt bulunmamakta zaten ihlal yapmaya karşı bir oyunucuyum bana pm üzerinden ulaşsaydınız size zaten durumu anlatırdım ve anlaşabilirdik.Seviyeme ve sicilime bakarsanız zaten toxic biri olmadığımı görürsünüz.

İyi forumlar. :vice:

#2 - 10.04.2022 19:22
Şikayet incelendi,

Dün sunucuda bir miktar lag vardı, lagdan ötürü bu şekilde bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Bunun gibi durumlarda şikayet açmadan önce pm yolu ile iletişime geçerek yanlış anlaşılmaları önleyebilirsiniz. Ceza verilmeyecek.