Konu: [11.04.2022 - Corey Pierce - Dushane Webster] Fear RP  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2022 02:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corey Pierce @dokumariko , Dushane Webster @Eyup

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç soygun bölgesinde gözüktü şahıslar araca binip kaçmaya başladılar belirli bir süre kovalandıktan sonra karakterler Pawn Shop'a ilerledi yakalanacağını anlayınca fütursuzca batan geminin mallarını satmaya başladılar ilk başta tekrar kaçacaklarını sandım fakat satmaya devam ettiler :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 11.04.2022 03:15
@dokumariko , @Eyup savunmanızı en kısa süre içinde gerçekleştirin, 24 saatiniz var.

#2 - 11.04.2022 23:24
Merhaba biz orda satış yapıyorduk zaten.Siz bizim hırsızlık yaptıgımızdan emin dahi değildiniz.Biz eşyaları satmaya çalışan iki kişiydik.Zaten siz silahı çekene kadar ben satışımı yaptım.Daha sonra silah yerine taser çektiginizi gördüm.Bize ateş ettiginizi görünce kaçtım.Fear-rp'lik bir durum görmüyorum.Uzatmaya gerek yok yani.Videonun devamında Corey yakalanıyor zaten.Fear-rp'lik bir durum oldugunu zannetmiyorum.

#3 - 12.04.2022 00:32
Merhaba biz orda satış yapıyorduk zaten.Siz bizim hırsızlık yaptıgımızdan emin dahi değildiniz.Biz eşyaları satmaya çalışan iki kişiydik.Zaten siz silahı çekene kadar ben satışımı yaptım.Daha sonra silah yerine taser çektiginizi gördüm.Bize ateş ettiginizi görünce kaçtım.Fear-rp'lik bir durum görmüyorum.Uzatmaya gerek yok yani.Videonun devamında Corey yakalanıyor zaten.Fear-rp'lik bir durum oldugunu zannetmiyorum.
Görüntüleri 1 saat önce sildim temizlik amaçlı 10 dakika senin kaçtığını kanıtlayabilirdim,seni pawnshopta görmedik boşuna yalan söyleme dostum videodaki diğer polislerin updateine bakarak görebilirsin.

#4 - 12.04.2022 01:41
Görüntüleri 1 saat önce sildim temizlik amaçlı 10 dakika senin kaçtığını kanıtlayabilirdim,seni pawnshopta görmedik boşuna yalan söyleme dostum videodaki diğer polislerin updateine bakarak görebilirsin.
Ben sana videonun başını değil sonunu söylüyorum.Corey Price zaten yakalanıyor.Ek olarak siz gelmeden satış yapıyorduk.Siz gelip silah çekene kadar devam ettik sonra benim karakterim koşarak kaçtı.Savunmam bu kadar.Kural ihlali oldugun düşünmüyorum.

#5 - 12.04.2022 01:56
Şikayet incelendi,

Soygundan aldığınız eşyaları onlarca polisin gözünün önünde hiç bir şey olmamış gibi satamazsınız bir tepki vermelisiniz, en basitinden kaçmaya çalışmak gibi. Sırf para için bu şekilde ihlal yaptığınız belli. Karakterler ceza alacak.