Konu: [09.04.2022] Frank Ross - NoobDM, /B ve GBİ.  (Okunma sayısı 48 defa)

#0 - 09.04.2022 13:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank_Ross @Alperenkb

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/b Bölerek "ez, ez" yazdı, sebepsiz yere karakterime saldırmaya başladı, NoobDM. Ve sanırım Trucker Güvenli Bölge.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumu trucker rotasına sürdüm ve daha önceden hiç görmediğim bu arkadaş indiğim yerde bana vurmaya, yumruk atmaya başladı. Sonrasında truckera bindi ve "ez ez" yazdı. Güvenli bölge ihlali, /B ve NoobDM ihlallerini işledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam yok, olay ortada. Sanırım SSler fazla bulanık çıkmış, gerek görülürse daha net halini paylaşabilirim. Discord üzerinden paylaştığım için bu kadar bulanık ssler.

#1 - 09.04.2022 13:49
Kendisine şikayet açtığımı, foruma girip savunmasını yapabileceğinden bahsettiğimde "Yazık kafana dostum" falan dedi. Ek ceza almasını istiyorum. :minigun: O:-)

Üstelik beni yaralayıp buga sokmuş, bu kasabaya düştüm.

#2 - 09.04.2022 14:02
Arkadaş motoruyla beni eziyor yumruk sallayınca ss alıp şikayet açıyor neden motorla ezdiğini de bilmiyorum ama cidden kafasına yazık gene söylüyorum toxiclik bu kadar olmamalı. :minigun: :uzi:  :D maalesefki ezerken ki ssleri alamadım çok ani en ezip araya geçtiği için ss im yok  :colt:

#3 - 09.04.2022 14:07
Arkadaş motoruyla beni eziyor yumruk sallayınca ss alıp şikayet açıyor neden motorla ezdiğini de bilmiyorum ama cidden kafasına yazık gene söylüyorum toxiclik bu kadar olmamalı. :minigun: :uzi:  :D maalesefki ezerken ki ssleri alamadım çok ani en ezip araya geçtiği için ss im yok  :colt:
Ezdiğim doğru, yanımızdaki diğer adamla kavga ettikten sonra adamdan kaçarken önüme atladın ve yanlışlıkla ezdim, o sırada senin kalkıp bana yumruk atman değil yaralı rolü yapman gerekiyordu. Üstelik bana pm üzerinden ss aldığını söylemiştin  :-\. Aynı yerin ssi bende de bulunmadığı için Powergaming'den şikayet açmadım.

Ek olarak karakter başvurusu yaparken soruların değişmesini ve daha zor olmasını istiyorum. Son zamanlarda çok fazla rol yapmayı bilmeyen oyuncuya rastladım. Bazı yerlerde bizim bir şeyler öğretmemiz gerekiyor ama onlar öğrenmeye hevesli değil, silahım olsun da şuna sıkayım şuna vurayım peşindeler.  :vays: :nays:

#4 - 09.04.2022 16:29
Şikayet incelendi,

Güvenli bölgelerde bu tür rollere girişilmesi doğru değil, eğer size karşı bir ihlal yapılyorsa ihlal ile karşılık vermemelisiniz. Karakter ceza alacak.