Konu: Fernando Sanchez-DM  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 10.04.2022 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando_Sanchez @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Avdo_Arziani @berkayinho

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/04/2022 16:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kumarhaneyi işlettiğim sırada iki kişi geliyor. Birkaç el kumar oynayıp gidecekleri sırada bana laf atıyorlar. Sonrasında aramızda sözlü bir tartışma geçiyor. Bir süre tartışmaya dahil oluyorum, ardından müşterilerden özür dileyip oyunu oynatmaya geri dönüyorum. Sonrasında şahıs özür dilememi istiyor, birkaç kez dilemeyeceğimi belirtiyorum. Özür dilemeyince silahını çıkartıp beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resimyukle.io/r/Xd8lYuYSvn
https://resimyukle.io/r/8DhQ6vlb8Z
https://resimyukle.io/r/1FrFkAedQA

Ek açıklamalar(varsa):-

#1 - 10.04.2022 18:14
Dostum ben sadece bir kaç tane SS ile savunma yapacağım, tehdit edip küfürler ettiğin, defalarca "Özür Dile" dememe rağmen agrasif tavırlar sergiledin. Silah çektim, "Burası benim bölgem bana'mı silah çekiyorsun?" dedin, ben gerekli savunmayı yapıyorum İyi Forumlar.

#2 - 10.04.2022 18:17
Kardeşim sırf dilemedim diye bana sıkma hakkın yok. Böyle bir saçmalık olamaz.

#3 - 10.04.2022 18:29
Dostum ben zaten senin özür dilemediğin için değil sana silah doğrultmama rağmen agresif yapıp tehdit ettiğin için vurdum.

#4 - 10.04.2022 18:48
Bir kumarhaneye gidiyorsunuz, bir tatsızlık(?) yaşanıyor, haklı olup olmayan kişi önemli değil, müşteri olmanıza rağmen özür dile! yazıp duruyorsunuz, karşılık almayınca da müşteri olduğunuz mekanda bu şekilde ateş açıyorsunuz, bunun hiçbir yanı mantık içermiyor zaten.

Kişi DM gerekçesiyle cezalandırılacak.