Merhabalar, olayda bende varım. Şahit olan Elijah_Amihai karakteri Gordon_Parman karakteri ile birlikteydi. Gordon_Parman tarafından arkadaşımın mekanında dolandırıldım. Kendisini çalışan olarak gösteriyordu ben de IC olarak inandım. Sonrasında Gordon_Parman karakteri kaçtı ben de IC'de arkadaşımı telefon üzerinden aradım. Aradım ve dolandırıldığımı söyledikten sonra silahlarımızı alıp bulmaya gittik. O motor'u gördüm, motoru çok benzettiğimden dolayı içeri girdim. Elijah ve Gordon kişisinin beraber kaçtığı motor. İçeri girdiğimde Elijah karakteri içerdeydi. Arkadaşlarımız ile konuşacaktık fakat bizi dinlemediler ve kaçmayı denediler. Kaçtıklarından dolayı bizde silahlarımızı alıp kişilere sıktık.
Kişinin kendisinde söylediği gibi, Gordon_Parman karakteri ve Elijah_Amihai karakterleri Sunshine Galeri tarafında motor üzerinde korna çaldılar.
@Mikey kendisi de söylüyor, Sunshine Galeri tarafında Enzo karakteri ile karşılaşıp korna çaldık diye. Fakat
@Mikey karakterini ben o eve konuşma rolüne gittikten önce görmedim. Bu benim savunmamdır, herkese iyi günler dilerim. Beraber korna çalan karakterler Elijah_Amihai ve Gordon_Parman idi. Bu da Gordon_Parman'ın hem
@Mikey olduğunu kanıtlar hem de yalan söylediği ortaya çıkıyor.