Konu: [04.04.2022] Ghaalen Howell, Latharian Merritt - TROLLING  (Okunma sayısı 416 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.04.2022 00:10
Gün içinde bir açıklama yazısı ekler misiniz? @killowfield
Merhaba,
olayın trolling kapsamı ile bir alakası yok ve ortada olan durumdan ötürü herhangi bir rahatsızlığım/şikayetim yok. Vicolays ile uzun süredir aynı birlikte rol yapıyorum ve bu durumdan ötürü rahatsız olacak değilim, ortada missclick hatası var. Kendi aramızda gece saatlerinde troll yapabiliriz fakat diğer oyuncular yanımızdayken ve aktif bir rol ortamı bulunuyorken trolle başvurmaktan hoşlanmıyoruz.

#11 - 07.04.2022 01:19
Bu tip sorunlarla karşılaştığınızda şikayete başvurmadan önce her zaman oyun içinden /pm göndererek karşı tarafı nazik bir dil kullanarak uyarın, rahatsız olduğunuzu belirtin. Bunu yaptığınızda karşı taraf size agresif davranıyor ve gönderdiğiniz PM'ye tartışma yaratacak bir şekilde cevap veriyorsa, şikayet oluşturun.

Burada yaşanan missclick hatasından sizin rolünüzün etkilendiğini göremedim, rahatsız olmuş olabilirsiniz fakat bu tip ufak diyebileceğimiz sorunlar için şikayet açmak her zaman en son başvuracağımzı yol olmalı. 

Şikayetten kimse ceza almayacak fakat @Vicolays  ve @killowfield size de hatırlama yapmamız gerekiyor. Bu tarz rolü etkileyecek sorunla karşılaştığınızda kendi aranızda anlaşmanızda bir problem yok fakat ortamda bulunan diğer oyuncuları da bilgilendirebilirsiniz.

İyi forumlar.

#12 - 07.04.2022 01:20
@Ryu  şikayette adın geçmediği halde yorum gönderemezsin maalesef, oyuncu şikayetlerini yetkililerin inceleyeceğini unutmayalım. Siz farklı bir yorum atarak tartışma başlattığınızda şikayete bakılması daha zor oluyor ve şikayet iyice karışıyor. Seni de bu defalık uyarıyorum, tekrarı olduğunda forumdan ve oyundan ceza alabileceğini unutma lütfen.