Konu: Drake Clinton/Jayden Trayzer - Fear RP  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2022 16:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Drake Clinton/Jayden Trayzer - @Cullenz @Daisq

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ferplex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Idlewood ile savaş rolü tamamen son bulmuş. Hood bölgemizde beklerken arkadaşların gelip, hood bölgesinde sergilediği roller bu yönde. Anlamsız, hood bölgesi içerisinde kurallar net belli. İki karakter hood bölgesinde böyle aşağılayıcı roller sergileyemez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rol yapıyoruz, bazı oyuncular bunu unutup rol dışı anlamsız olaylara yöneliyor. Şahısların ikisi ile de bir muhabbetimiz, sorunumuz yok. Sergiledikleri rol kural dışı, ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 02.04.2022 16:51 meriawam »

#1 - 02.04.2022 18:18
Selam, 

Öncelikle bu savaş bittikten sonra aslında susmamamız gerekiyordu, fakat sustuk.Bunun gibi roller gayet doğal roller, kim kendi bölgesinin en büyük klik bölgesi olduğunu savunmak istemez ki.Çok normal ve doğal bir rol sergilediğimizi düşünüyorum.

Ayrıca, dün savaştayken arkadaşlarınızdan biri yaralıyken NC atıyor, yeni bir karaktermiş gibi gelipr RK olmadığını varsayıyor, ve bize ateşliyor, bunlara göz yumuyoruz tabiki, bu yüzden bu şikayeti daha fazla eleştirmeyeceğim.Bu gibi ufak durumlara şikayet açılması insanları bu oyundan az da olsa soğutuyor ve oynamaya engelliyor diyebilirim.

:vays:

#2 - 02.04.2022 18:31
Alıntı
Selam,

Öncelikle bu savaş bittikten sonra aslında susmamamız gerekiyordu, fakat sustuk.Bunun gibi roller gayet doğal roller, kim kendi bölgesinin en büyük klik bölgesi olduğunu savunmak istemez ki.Çok normal ve doğal bir rol sergilediğimizi düşünüyorum.
Konuyu anlamadın sanırım, kurallar net. Hood bölgesinde böyle bir role girmeniz doğru değil. Başka bir bölgede değilsin, herhangi bir yerde karşılaşmıyorsunuz.
O rolü hood onaylı bölgede yapamazsın.

Alıntı
Ayrıca, dün savaştayken arkadaşlarınızdan biri yaralıyken NC atıyor, yeni bir karaktermiş gibi gelipr RK olmadığını varsayıyor, ve bize ateşliyor, bunlara göz yumuyoruz tabiki, bu yüzden bu şikayeti daha fazla eleştirmeyeceğim.Bu gibi ufak durumlara şikayet açılması insanları bu oyundan az da olsa soğutuyor ve oynamaya engelliyor diyebilirim.
Daha adaletli bir platform istiyorsan gördüğün ihlallerin kanıtını alıp, şikayetini oluşturabilirsin. Şikayeti eleştirebileceğin bir konu yok. Kural bu, oyundan soğumak istemiyorsan karakterini uygun şartlarda yönetmelisin.
Senin bu yaptığın rol dışı ve biz bunu görmek zorunda değiliz, kurallar dahilinde bölge içerisinde o tarz rollere girmen yasak. 
Karar yetkilinin.

#3 - 02.04.2022 18:41
Yaptığın açıklamada bu konuyla alaklı yararlı bir bilgiye bile rastlamadım şahsen sizin hood'unuzda küfür etmek neden yasak?Ayrıca hood baskını da yapmadık, bu konu boşyere kirlenmesin, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 02.04.2022 18:47 Daisq »

#4 - 02.04.2022 18:58
Spoiler: GösterGizle
Yaptığın açıklamada bu konuyla alaklı yararlı bir bilgiye bile rastlamadım şahsen sizin hood'unuzda küfür etmek veya saygınızda konuşma yapmadık.Ayrıca hood baskını da yapmadık, bu konu boşyere kirlenmesin, sonuçlanabilir.

[16:14:26] Jayden Trayzer: Sokağını sikeyim zenci.
[16:14:42] Jayden Trayzer: Adamlarına hakim olacaksın.
[16:14:51] Jayden Trayzer: Karşında Infant Glizz duruypr
[16:14:57] Jayden Trayzer: Karşında Infant Glizz duruyor, saygını koru.
[16:15:04] Drake Clinton: Anneni sikerim serseri, anlıyorsun değil mi?
[16:15:57] Jayden Trayzer: Hepiniz paspas oldunuz, bakın işinize. Idle'ın taşşağının altında kaldınız.
Evet, anlıyorum. "Sokağını sikeyim zenci." "Adamlarına hakim olacaksın" "Hepiniz paspas oldunuz"
Hood bölgesi içerisinde sergilediğin roller ortada, şikayet açıldıktan sonra oyun zevkimiz kaçıyor gibi söylemlerin oldu. Zevkinin kaçmasını istemiyorsan nasıl rol yapacağını sana biz söylemeyelim.
Karakterin, Idlewoodda köşe tutan torbacı bir karakter. Yanlış anlama, aşağılamak için söylemiyorum ama bu Tanrı modu nereden geliyor? Karakterin Hulk mu?
Hood onaylı oluşumun bölgesine gelip bu tarz roller sergiliyorsun, sonra zevkimiz kaçıyor. Yok ya? Senin karakterinin rolü de benim canımı sıkıyor. Bir konuda haklısın, uzamasın kararı yetkili versin.
(Log kontrolü de yapılabilir, attığım fotoğraf sadece sonu başlangıcı değil.)
« Son Düzenleme: 02.04.2022 19:29 meriawam »

#5 - 03.04.2022 11:15

böyle rollere girip sonra forumda çok masummuşsunuz gibi davranmanız hoş değil, eğer siz kendi hoodunuzda aşağılayıcı roller sergilerseniz, karşılık verebiliriz. Karakterim Idlewood insideri'ı, sırf kendi hoodunuzdasınız diye siz laf atıp biz fear yapıcaz gibi bir olay yok, log kontrolü yapılabilir arkadaş attığı chat logda yanlış yansıtmış.
« Son Düzenleme: 03.04.2022 11:17 Cullenz »

#6 - 03.04.2022 11:34
Alıntı
sırf kendi hoodunuzdasınız diye siz laf atıp biz fear yapıcaz gibi bir olay yok
Yapma ya, kuralları kendin mi belirliyorsun? Hood bölgesine gelip "[16:14:26] Jayden Trayzer: Sokağını sikeyim zenci." yazacaksın. Zaten olayı başlatan sizsiniz, hood bölgesine gelen de sizsiniz. Anlamsız hakaretler eden de sizsiniz. Ortada kurallar var, senin hangi birlikte hangi rütbeye sahip olduğun beni ilgilendirmez.
Kural dışı hareket eden sensin, hood onaylı bölgeye 2 kişi gelip tehditler savurup küfürler ediyorsun? Bölge sistemini kontrol et.
Nasıl ki sizin hood bölgenize gelen herkes size karşı fear rp yapmak zorundaysa. (Kim olursa olsun)
Sen de 2 kişi hood bölgesine gelip üzerine küfür edip orada karşında R20 karakter bile duruyorken aşağılama rolüne giremezsin.
Daha fazla ileti atmayacağım, sonuç bekleyelim.

#7 - 03.04.2022 13:15
Alıntı
Yapma ya, kuralları kendin mi belirliyorsun? Hood bölgesine gelip "[16:14:26] Jayden Trayzer: Sokağını sikeyim zenci." yazacaksın. Zaten olayı başlatan sizsiniz, hood bölgesine gelen de sizsiniz. Anlamsız hakaretler eden de sizsiniz. Ortada kurallar var, senin hangi birlikte hangi rütbeye sahip olduğun beni ilgilendirmez.
Kural dışı hareket eden sensin, hood onaylı bölgeye 2 kişi gelip tehditler savurup küfürler ediyorsun? Bölge sistemini kontrol et.
Nasıl ki sizin hood bölgenize gelen herkes size karşı fear rp yapmak zorundaysa. (Kim olursa olsun)
Sen de 2 kişi hood bölgesine gelip üzerine küfür edip orada karşında R20 karakter bile duruyorken aşağılama rolüne giremezsin.
hala boş boş konuşuyorsun, ilk hakaret edip olayı başlatan senin birliğinden biri, o yüzden boş muhabbeti keselim. Yönetici kararını bekleyelim. Ayrıca savaş devam ediyor.
« Son Düzenleme: 03.04.2022 22:29 Cullenz »

#8 - 04.04.2022 12:58
Alıntı
hala boş boş konuşuyorsun, ilk hakaret edip olayı başlatan senin birliğinden biri, o yüzden boş muhabbeti keselim. Yönetici kararını bekleyelim. Ayrıca savaş devam ediyor.
Şahıs sadece IC değil forum uslüp kurallarına da uymuyor. Buna da bakılırsa güzel olur.

#9 - 04.04.2022 14:21
Merhabalar,

Şikayet incelendi, kanıtlara bakıldığında hem hood bölgesinde hemde bölgenin R20'sine karşı yapılmış Fear RP ihlali görüyorum, savunmalar maalesef ki geçersiz, iki karakterde Fear RP ihlali kapsamında cezalandırılacak.