Konu: Lucas Krauszer | Aktif rolde "/q"  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2022 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas Krauszer @barrylex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2022 22:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakter uzun süre kovalandıktan sonra yakalandığı zaman oyundan çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu şekil sonuçlar almaktan sıkıldım arkadaşı on dakika kovaladık ama yakalanınca quit attı rol zevkimi tamamiyle bozdu ve bu ilk quit cezasıda olmayacak arkadaşın.
+Ceza süresine IC alacağı olan 180 dakika cezayı dahil edermisiniz?

« Son Düzenleme: 04.04.2022 01:47 Rosenfeld »

#1 - 04.04.2022 01:50
Win'e oynuyorsunuz hiçbir kanıtınız yok, durduk yere çeviriyorsunuz. Bunun üstü dolu rolü yapıyorsunuz, OOC'ye dayanarak rol yapmayı bırakın. Oyun zevkini bozan asıl sizsiniz. Bu yüzden sizinle role bile girmiyorum, win için bu oyunu oynayanlarla rol yapacağıma q atıp ceza alırım.  Kaç defa sizden kaçmama rağmen beni nasıl bulduğunuzu merak ediyorum, videonuz varsa kanıt olarak sunmanızı istiyorum.

#2 - 04.04.2022 01:59
Win'e oynuyorsunuz hiçbir kanıtınız yok, durduk yere çeviriyorsunuz. Bunun üstü dolu rolü yapıyorsunuz, OOC'ye dayanarak rol yapmayı bırakın. Oyun zevkini bozan asıl sizsiniz. Bu yüzden sizinle role bile girmiyorum, win için bu oyunu oynayanlarla rol yapacağıma q atıp ceza alırım.  Kaç defa sizden kaçmama rağmen beni nasıl bulduğunuzu merak ediyorum, videonuz varsa kanıt olarak sunmanızı istiyorum.
Sinyale sonradan yönelen ekiplerden biriyim eminim bir polis arkadaşımın görüşüne girmişsindir veya olayda METRO birimi varsa telefon sinyalin takip edilmiştir başlangıç evresini bilmiyorum ama bu quit atmanı değiştirmez şikayetini farklı yerlere yönlendirme.

#3 - 04.04.2022 14:03
Merhabalar,

Şikayet incelendi, eğer PD oyuncularının size karşı herhangi bir ihlalini görüyorsanız bunu kanıtlarınızla birlikte PD şikayeti oluşturarak sonuç beklemelisiniz, bu tarz olaylarda /q atarak maalesef ki bir sonuca varamazsınız. Savunma geçersiz, karakter /q ihlali kapsamında cezalandırılacak.