Konu: 3.04.2022 Kasbar Karapetyan  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 06:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sidelya  Kasbar karapetyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @choppa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Video ve sslerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Yaralı kural ihlali, Rolde /q 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaş polisler tarafından vuruluyor ve /q atıp, tekrar giriş sağladığında nc atıyor ve nc attığı karakterde yaralıya düşüyor ama arkadaş 8 saat dolmadan çatışmaya giriyor bariz yaralı kural ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yaralı kural ihlali.
Spoiler: GösterGizle

Burada polisler tarafından vuruluyor ve /q atıp polisler gittiğinde nc atıyor.

Ek açıklamalar(varsa):  Arkadaşın silahının silinmesini ve en ağır cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 03.04.2022 16:58 sipeace »

#1 - 03.04.2022 07:41

Ek açıklamalar(varsa):  Arkadaşın silahının silinmesini ve en ağır cezayı almasını istiyorum.

Fanım falansın sanırım bütün adıma açılan şikayetleri inceleyip bana şikayet açıyorsun, güzel kin.
Dur tahmin edeyim. 1-2 saat içerisinde kesin benim tarafımdan düşürüldün ve yaralı rolüne uyum sağlamayınca üzerine tekrar mermi yağdırılıp terk edildin. Yaralı rolüne uyum sağlamayıp bana şikayet açıyorsun, seni ilgilendiren bir olay yok.

-
Kankan beni DM ve GBİ ihlali ile düşürdükten sonra onun yaptığı kural ihlaline uyup devam etmemezlik yapmayacaktım değil mi? Kankana yardım etmek için şikayet açmaktan kaçınman gerekiyor, biraz daha tempo.
« Son Düzenleme: 03.04.2022 08:03 Sidelya »

#2 - 03.04.2022 07:44
Diğer şikayetlere gerekli savunma yapıldı, ekstra buraya gerekirse admin mention atarasa yaparım.
« Son Düzenleme: 03.04.2022 07:46 Sidelya »

#3 - 03.04.2022 16:56
Boş konuşuyorsun sidelya, sadece savunmanı yap, bizi düşürecek en son kişisin. Her şikayet yediğinde ayrı kuduruyorsun, yaptığın ihlaller yüzünden Supportluğunu aldıkları kesin, hile kurmadan adam vuramıyorsun oğlum, neyin çelişkisi bu, silahım gitmesin diye /q atan herifsin, hala konuşuyorsun, allah kolaylık versin, tam gaz devam sidelya arkandayız  ::) :-\

#4 - 03.04.2022 17:55
Boş konuşuyorsun sidelya, sadece savunmanı yap, bizi düşürecek en son kişisin. Her şikayet yediğinde ayrı kuduruyorsun, yaptığın ihlaller yüzünden Supportluğunu aldıkları kesin, hile kurmadan adam vuramıyorsun oğlum, neyin çelişkisi bu, silahım gitmesin diye /q atan herifsin, hala konuşuyorsun, allah kolaylık versin, tam gaz devam sidelya arkandayız  ::) :-\
Kimin kudurduğu belli supportluk sana dert olmuş baksana :garip:  :'(
« Son Düzenleme: 03.04.2022 18:00 Sidelya »

#5 - 03.04.2022 18:02
 :D

#6 - 05.04.2022 04:07
Merhaba, Kasbar'a açılan bu şikayet, /q kapsamında açılan diğer şikayetle birlikte değerlendirilecek eğer NC atıp tekrardan savaşa katılma gibi bir durum varsa karakteri ceza alacak.

@choppa forumdaki tutumundan dolayı %100 susturma alacaksın ve oyun içinden de bu sebepten dolayı ceza alacaksın, tekrarı olursa eğer forumdan kalıcı olarak yasaklanabileceğini unutma lütfen.

Şikayet kapatıldı.