Konu: Vartavar Karapetyan - ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 02:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Evan Hall @Akbay

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rodeo bölgesinde savaş döndüğü hakkında bir bilgi geçildi ve olay bölgesinde devriyemizi sıklaştırdık ve birçok kişi silahlı görülmüştü ve bu sırada o bulvardan çıkış yapan bir sultan polislere karşı ateş açtı ve etksiz hale getirildi, bulvar içerisine kaçan oyuncuya ben ateş açtım ve arkadaş yaralı konumuna düştüğü sırada oyundan çıkış sağladı. Üzerinde silah var ve bu silah AK-47, modum küçük ak şeklinde olduğu için çok belli olmamış olabilir, video öncesi sarktığını görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/emhafi //
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 04.04.2022 00:34 Pyth »

#1 - 03.04.2022 02:29
Merhaba, çok hızlı bir şekilde karakterim düştüğü için anlık bug ile Ganton'a ışınlandım. (Alt kısımda spawn ve ok tuşları butonları geldi.) Geri dönemediğim için /q komutunu kullandım. Daha sonra geri giriş sağladım.
« Son Düzenleme: 03.04.2022 06:04 Sidelya »

#2 - 03.04.2022 12:10
Merhaba, çok hızlı bir şekilde karakterim düştüğü için anlık bug ile Ganton'a ışınlandım. (Alt kısımda spawn ve ok tuşları butonları geldi.) Geri dönemediğim için /q komutunu kullandım. Daha sonra geri giriş sağladım.
O bölgede yaklaşık 20 dakika boyunca bir çatışma döndü ve o bölgede altı veya yediden fazla ekip vardı, böyle bir buga düşme durumunda oyundan çıkıp girebilirsin fakat pd tarafına ulaşman gerekiyor. Bir bug sebebiyle çıktığını belirtirsin ve rolünu sürdürürler,  sen bunun yerine oyundan çıkıp bizim tarafımıza ulaşmayı denemeden oyuna bile girmeyi tercih etmedin, buna nasıl vardın diye soracak olursan orada duran ekipler yaralı kişilerin silahlarını alıp ekip aracına alıyordu, bu durumda yerde maskeli ve elinde silahlı bir şekilde yatan kişiyi görmemeleri imkansız, bu arada son giriş tarihinin forumda gözüktüğünü unutmamak gerek.  Gerekmedikçe daha fazla ileti gelmeyecek, iyi günler.

#3 - 03.04.2022 17:56
O bölgede yaklaşık 20 dakika boyunca bir çatışma döndü ve o bölgede altı veya yediden fazla ekip vardı, böyle bir buga düşme durumunda oyundan çıkıp girebilirsin fakat pd tarafına ulaşman gerekiyor. Bir bug sebebiyle çıktığını belirtirsin ve rolünu sürdürürler,  sen bunun yerine oyundan çıkıp bizim tarafımıza ulaşmayı denemeden oyuna bile girmeyi tercih etmedin, buna nasıl vardın diye soracak olursan orada duran ekipler yaralı kişilerin silahlarını alıp ekip aracına alıyordu, bu durumda yerde maskeli ve elinde silahlı bir şekilde yatan kişiyi görmemeleri imkansız, bu arada son giriş tarihinin forumda gözüktüğünü unutmamak gerek.  Gerekmedikçe daha fazla ileti gelmeyecek, iyi günler.

Tekrar geldiğimde beni almamalarına rağmen size ulaşmak? Bilmem, gerek duymadım. Gerekli görülürse rolünü yaparız.

#4 - 03.04.2022 23:29

Tekrar geldiğimde beni almamalarına rağmen size ulaşmak? Bilmem, gerek duymadım. Gerekli görülürse rolünü yaparız.
Tamam, sonuçlanabilir.

#5 - 04.04.2022 18:22
Geri oyuna girdiğinize dair ekran görüntüsü var mı? @Sidelya

#6 - 04.04.2022 20:20
Geri oyuna girdiğinize dair ekran görüntüsü var mı? @Sidelya
Üzgünüm, video açık geziyorum normalde fakat oyuna girdikten sonra açmamışım. Ekran görüntüsü almak yerine video kullanıyorum. @Nraxy

#7 - 05.04.2022 04:19
Oyundan düştüğünüzde herhangi bir PD üyesiyle iletişime geçerek durumu özetleyip, tekrardan o anki role geri dönmeniz gerekiyor. Aynı zamanda yaralıya düştükten sonra NC atıp, tekrardan savaşa dahil olduğunuza yönelik bir şikayet daha var. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127117.0

Savaşta RK olduktan sonra NC atıyorsanız eğer 48 saat geçmeden savaşa dahil olamazsınız, olursanız karakteriniz kalıcı olarak kapatılabilir veya caydırıcı bir ceza alabilirsiniz.

Kasbar karakteri Rolde /Q, RK, IC hapis cezaları alacak, aynı zamanda silahınız da silinecek. Şikayet kapatıldı, iyi forumlar.