Konu: [02.04.2022 - Maske_30899 & Maske_28484] Retardet RP ve TOKSİK yaklaşım.  (Okunma sayısı 245 defa)

#0 - 02.04.2022 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30899 ve Maske_28484

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christian Lingard @ESCAPE

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2022 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Polise Karşı Korku Rolleri
Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

CEZASI: Yönetici insityatifine bağlı olarak OOC hapis. Fear-RP olayları için OOC hapis veya CK. Eğer bir birlik üyesi/üyeleri bu durumları gerçekleştiriyorsa birliğin onay sürecini etkiler. Devamlılığı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, dün gece iki ve üç saatlerinde El Corona ve Idlewood arasında dönen savaş için bölgede tarama gerçekleştirirken KOD0 bilgisi geldi ve bölgeye gittik, bölgeye gittiğimizde baya kalablık bir ekipti ve aramızda bir çatışma yaşandı buraya kadar her şey normal. Çatışma sonrasında kişiler YAT gibi kelimeler yazarak karşı tarafı toksiklemeye ve saçma  bir rol yaptılar. Sonuçta bir oyun ve düşmek, düşmemek ise bu oyunda yaşayabileceğimiz bir durum, karşıdaki kişiyi vurup böyle haraketler sergilemek hiç normal gelmiyor. Sonuçta bir oyun ve vurduğunuz için sevincinizi IC bu yollar ile aktarmamalısınız.
Gerçekten rolleri ile çok beğendiğim ve tebrik ettiğim bir birlikten ise hiç beklemediğim bir haraketti, bu yüzden şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar için tıklayınız.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.04.2022 19:13
Selamlar, Orada bir çok polis vurduktan olayın heyecanıyla gerçekleşen bir yazı yazmıştım, bunun Sizin tarafından yanlış anlaşıldığını düşünmemiştim üzgünüm, Tamamen yanlış anlaşılma, Bir daha olmaz iyi forumlar.

Ek olarak: Vurulduktan sonra yaralı rolü yapmadan araca biniyorsun, yaralı kural ihlali.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 02.04.2022 19:54
Selamlar, Orada bir çok polis vurduktan sonra olayın heyecanıyla gerçekleşen bir yazı yazmıştım, bunun Sizin tarafından yanlış anlaşıldığını düşünmemiştim üzgünüm, Tamamen yanlış anlaşılma, Bir daha olmaz iyi forumlar.

Ek olarak: Vurulduktan sonra yaralı rolü yapmadan araca biniyorsun, yaralı kural ihlali.

#3 - 02.04.2022 20:06
onaylıyorum. bunu önceki açtığım şikayette de belirtmiştim.

bir şikayetin varsa, hazır olarak bulunan şikayet şablonunu kural ihlaline göre düzenleyerek yeni konu oluşturabilirsin. savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#4 - 02.04.2022 21:04
Selamlar, Orada bir çok polis vurduktan sonra olayın heyecanıyla gerçekleşen bir yazı yazmıştım, bunun Sizin tarafından yanlış anlaşıldığını düşünmemiştim üzgünüm, Tamamen yanlış anlaşılma, Bir daha olmaz iyi forumlar.

Dostum, departman çağrısı yapıldı kimse cevap vermedi, başka ekip kalmadı bizde departmana öyle gittik. Gece iki yapacak bir şey yok.

#5 - 04.04.2022 20:37
İki karakter de ceza alacak.