Konu: Kural ihlali  (Okunma sayısı 310 defa)

#0 - 21.03.2022 22:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albert_Axmedov @raisko Vanessa_Mira @lyxia Ratko_Dragoslav @BigBoss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ben.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp driving, Retarded rp.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncular, hayat kadını ile bir gece geçirmek için ıdlegasta duruyorlar ve konuştuktan hemen sonra SS'tede görüleceği üzere bagaja atma rolü yapıyorlar. Bu kasalı olmayan araçlar dışında bildiğim kadarıyla yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 21.03.2022 22:30 THORKU »

#1 - 21.03.2022 22:53
Şikayet açmak için açılmış bir şikayet, kısa bir süreliğine kadını aracın arkasına alıyoruz ve ardından aracımızı değiştirerek rolümüze devam ediyoruz.

« Son Düzenleme: 21.03.2022 23:19 raisko »

#2 - 21.03.2022 22:58
Bu bir not defter içinde ufak değişimler yapılmış olabilir dostum, bunu oyun içi uyguladıysanız ihlali bildiğiniz halde oyun içi ss'te alabilirdiniz. Sizin anlattığınıza görede kısa bir süre sonra değişmissiniz. O zaman herkes kısa bir süreliğine ihlal yapsın, savunmalar bittiyse yönetim kararını bekleyelim.

#3 - 21.03.2022 23:11

Açıkcası kişi aracın bagajına "Sistemsel" olarak oturduğunda ona Vice turu attırmadık. "Yuva" olarak adlandırdığımız Idlegas'ın on beş saniye arka taraftında kalan hood'umuza, oradaki araca kadar götürdük. Kişiyi araçtan indirip SS'de göründüğü üzere Sultan marka araca geçmesini sağladık. Savunmam bu kadardır, keyifli forumlar dilerim.

#4 - 25.03.2022 03:46
Ratko_Dragoslav @BigBoss , Non-RP Driving'den  Vanessa_Mira @lyxia Car Surfing'den ceza alacak, şikayet kapatıldı.  İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 25.03.2022 04:28 Aureus »