| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin Manzanedo @vlone Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit yok. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.2022 - saat 01.00 suları, ekran görüntülerinde saat belli oluyor. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3-) POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, ekran görüntülerinde görüldüğü gibi arkadaşı sorgu almak için sorgu odasına çıkardım. Masaya kelepçelediğime dair emoteleri verdim. Sorgu rolünü yapmaya çalıştım. Ardından işimiz bittikten sonra kalkıp gidecekken birden yerinden kalkıp saldırmaya başladı. Masaya kelepçeli olduğunu söyleyince de EK3'te görmüş olduğunuz saçma cevabı aldım. Masaya kelepçeliyken bir insanın ayağa kalkıp birini yumruklaması imkansız olduğundan bunu Powergaming olarak değerlendirdim fakat yanlışsa yetkililer doğru cezaya karar verecektir diye düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: EK1: Kişiyi masaya kelepçelediğime dair kanıt. O an ss almadığım için chatlogu yukarı kaydırarak aldım, zaten timestamp açık. Arada çok zaman farkı olmadığı görülüyor.

EK2: Kişinin bana masaya kelepçeli olmasına rağmen vurmaya başladığına dair kanıt.

EK3: Kişiyle iletişim kurmaya çalışıyorum, belki hatasını farkedip vazgeçebilir diye düşünüyorum. Fakat verdiği cevap kabahatinden beter.

EK4: Bir kural ihlali yaptığını söylememe rağmen hala daha nasıl dayak yedin gibi saçma cümleler kuruyor. Ben o olay/ihlal hiç yaşanmamış gibi rolüme devam etmeye çalışıyorum bu sırada.
Ek açıklamalar(varsa): Muhtemelen savunma olarak "beni sevk etmeden önce bana kanıt sunmadın" vesaire diyecektir. Bunu öngörerek ona cevap vermek istiyorum;
1- Hiçbir memurun tutukladığı zanlıya kanıt sunma zorunluluğu yoktur. Ben kaç aydır bu birlikteyim daha önce hiç böyle bir şey yapmadım, kimse de yapmıyor. Bu birlik zaten çok sık denetlenen bir birlik olduğu için biz kimseyi durduk yere hapse atmıyoruz dostum.
2- Çok şikayet açan birisi değilim hatta bu açtığım ikinci şikayet olacak. Normalde sana her şeyin sisteminin yapılamayacağını, oyunun buna müsaade etmeyeceğini, ayrıca her şeyin sisteminin yapılmasına gerek olmadığını, eylemlerimizi bildirmek için /me komutunun olduğunu anlatırdım fakat verdiğin cevapla ve sergilediğin tavırlarla iletişim kurmayı reddeden birisi olduğuna kanaat getirdim. Belki yetkililer anlattığında anlarsın.
3- Madem kendince haklı olduğunu düşünüyorsun. En kötü ihtimalle şikayet açarak hakkını aramalıydın. ( en kötü ihtimalle dememin sebebi bu durum IC bir olay bence bu tür olaylar IC yollarla şikayet edilmeli diye düşünüyorum. Memurları şikayet edebileceğin online şikayet kısmı bulunuyor.) Fakat sen bunu da yapmayıp bir ihlal yaparak üste çıkmaya çalıştın. Kendini haklı olarak görüyor olabilirsin, kendince haklı sebeplerin olabilir fakat dünyanın en haklı insanı olsan bile bu hareketler seni haksız duruma düşürür.
Söyleyeceklerim bu kadar, iyi oyunlar diliyorum. Şikayeti inceleyecek yetkiliye de kolay gelsin.