Konu: [21.03.2022]Sergey Gusev birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 21.03.2022 17:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergey Gusev @CANXER

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stanislav Zubarev @rapperz aka pdgod / Nate McDonald @ErenOzsoy7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2022 22:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK, /B ihlali, Role uyum sağlamamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 20/03/2022 22:38 gecesinde Sergey Gusev kişilere ateş açarken görüldü, sonrasında Nikoloi Semyonov'a ateş ediyordu fakat bizi görünce kaçmaya başladı, araçtan indik ve kovalamaya başladık. Evin içerisine girmiş ihtimali olmasından dolayı evin içerisine girecektik dışarıda yaraladığı Sergey Gusev görüldü, sonrasında kapıyı kırarak eve girdik ve kişi evde ilk başta afkydı sonrasında oyuna döndü ve B üzerinden "Rol içerisinde değildik ama?" yazdı sonrasında Rol içerisinde olmadığını yazmaya devam etti ve "Sokakta kimseye sıktığım yok, evimde duruyorum." dedi, b üzerinden yalan söylemesi bana garip geldi. Sonrasında kişi Rol dışında olan şeyleri rol içerisine yansıtamazsınız dedi pd üyeleri kelepçelediği sıra arkadaş q attı, geri geldiğini göremedik ve çıktık. Sürekli Roleplay kuralına uyması için yazdık fakat uymamaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 1.5 1.23 sebepleriyle 250 dakika IC jail yiyecekti ve UZI model silahına el koyulacaktı. Şikayeti inceleyen yetkilinin bilgisine.

« Son Düzenleme: 21.03.2022 17:58 Lordusbackinbusiness »

#1 - 21.03.2022 20:38
:manifdog Uziyi aldılar zaten şu anda da hapis beklemekteyim, cezalandırma yapıldı. :manifdog

#2 - 21.03.2022 20:53
Şahitliğimi onaylıyorum, olaya birkaç şey yazacağım:

Dün gece şans eseri bölgeden geçtik, bölgeden geçtiğimizde bir an ateş açıldığını gördük. Sergey Gusev direkt evin içerisine girdi ve AFK taklidi yaparak rolden kaçmaya çalıştı. Ağır bir yaptırım talep ediyoruz, yapılan kural ihlali büyük bir kural ihlali olduğunu düşünmekteyim. Özellikle olay içerisinde "DM" bulunmakta. Arkadaşa sebepsiz yere sıkmış ve rol içerisinde değiliz diye savunma yapılıyor. Bunu cidden anlayamadık.

((ROL İÇERİSİNDE AFK))

((SS için üzgünüm, oyunum bozuktu ondan dolayı sağ çerçeve yok. Kanıt niteliği taşıdığını düşündüğümden dolayı attım.))

#3 - 21.03.2022 21:13
Cezalandırma yapılmış southliberty tarafından, arşive alınabilir.