Konu: Arzen Dreshaj - Candace_Cunningham 16.03.2022  (Okunma sayısı 437 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.03.2022 20:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fletcher @yayikayran

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.22 - 01:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RKİ/NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk iken vuruluyorum, oyuna döndüğümde ise vurulduğum için hurt çekiyorum. Her nasıl oluyorsa Arzen ve Candace karakterleri süper güçleriyle gate üzerinden atlayarak(non-rp) yanıma geliyorlar ve sonrasında Arzen karakteri tekrardan yaralı pozisyona düşürüyor.  Candace karakteri cklı, her ne hikmetse dirilip bize sıkar olmuş.  :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Vurulduğum an,

Yaralı rolü,

Karakterlerin süper güçlerini kullandığı an, (Soldaki yarışmacımız Arzen karakteri, uzun bir atlayış için son hazırlıklarını yapıyor.) (Sağdaki yarışmacımız galip geldi onu anlatmamıza gerek yok, kuş gibi süzülüyor havada.)

Yarışmacılar varış noktasında,

Ek açıklamalar(varsa): Geçen gün aynı durumdan dolayı birlik üyeleri ceza aldı, Arzen karakterinin NON-RP ve RKİ kural ihlalleri kapsamında ceza almasını istiyorum. Aynı şekil Candace karakterinin de NON-RP kapsamında ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 17.03.2022 01:24 ciotheking »

#1 - 17.03.2022 13:01
Böyle komik şikayeti de sadece siz açabilirdiniz. Neden vuruldunuz? Bölgeniz otuz kişi basılıyor, silahlı dört ekip var. Sen ise kapının arkasına geçerek ki bu kapı aralıklı tel (gerçekçi düşünelim.) oradan vurulman pekte zor değil. Buna rağmen sen karşımızda lay animasyonu çekiyorsun, bize küfürler edip alay ediyorsun. Nesin sen? Korkusuz korkak rolü mü yapıyorsun? Mülayim sert tavrı ile ilerlediğin ve korkusuzca rol yaptığın için vuruldun. Daha önce vurulmuş muydun? İnan bilmiyorum, takip edemedim. Tek bildiğim arkama döndüğüm vakit otuz kişiye ailevi küfürler savurman, yere uzanıp dalga geçmen. Güldürüyorsun beni cio. Biraz inceledim de buraya kanıtlı bir savunma yapmayacağım, söylediklerimin cio isimli mülayim sert rolü yapan dostumuzun kanıtlarından incelenmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 18.03.2022 13:28 dixsept »

#2 - 17.03.2022 15:07
İhlalin tüm kanıtları büyük bir varsayımla ortada, tellerin arasından ateş açıp bunu emoteyle karşıya yansıtabilirdin. Peki sen ne yaptın? Süper güçlerin ile gate üzerinden atlayıp yanıma geldin, sonrasında ise vurdun. Savunma yaparken şikayetçi kişinin metnini kafana iyi kazı, sonra savunmanı yaz.  Lay animasyonu yaralı olduğum için çektim. Komik şikayeti ancak bizim açabileceğimizi söylemişsin, güldüm. Böyle komik bir savunmayı da ancak senin yazmanı beklerdim. Ayrıca Chat'e vuruldu diye kaç kere teyit geçiyorlar, kanıtlarda mevcut. Hurt çekerken yanımdan geçiyorsun, burada dümenden savunma yapıyorsun. Lakin asfaltta gemi yürümez, bir dahakine dümeni sağlam tut, başın ağrımasın.

#3 - 21.03.2022 16:35
Merhaba, şikayet incelendi;

Fazla uzatmaya gerek yok, kanıtlarda sunulan yazılar fazlasıyla dikkat çekici ve yeterli olmuş.

Ter_Pashikian Fear RP kapsamında ağır bir ceza alacak.
Arzen_Dreshaj karakteri Non RP kapsamında ceza alacak.