Konu: Madelyn_Levonte [21.03.2022]  (Okunma sayısı 69 defa)

#0 - 21.03.2022 21:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Madelyn_Levonte @UZI
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse, Car-Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evime gidiyordum, şahısın aracı evimin önünde kontağı açık bir şekilde duruyordu, soyduğunu direkt anladım zaten. Elinde çuvalla çıktı /earac yazmadan direkt çuvalla araca binerek bug yaptı, çuvalı bug ile kucağında taşıdı, Pawnshop'ta yakaladım, aracı açıktı ve çuval satıyordu o aracın içinde değilken emote verip aracını çaldım, belirli bir zaman sonra emote vererek bana car-jack attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kamyon ile kaçmasın diye yolu kapattım, amacım Pawnshop'un girişini kapatmak değil.

#1 - 22.03.2022 03:18
Öncelikle selamlar,

Kanıt olarak sunulan video incelendi, arabaya elinde çuvalla binme kısmı konusunda karakter bug abuse konusunda cezalandırılacak ve tekrarı halinde daha ağır yaptırımlarla(yasaklanma) karşılaşacak.

İkinci olarak, videoda bulunan Chinatown bölümünde kişi araç ile uğraşırken arabayı bir rol(sistem) esnasında çalmanız da aynı şekilde o arabayı aktif olarak kullanırken çalmaya eşit, Car Jacking olarak nitelendirmek ikinize de yaptırım uygulamak demek fakat bunun yerine bu konuda ikinizi de uyarıyorum, tekrarı halinde CJ olarak baz alınacak.

İlgili karakter Bug Abuse gerekçesiyle cezalandırıldı.