Konu: Beltramo Wheeler  (Okunma sayısı 349 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.03.2022 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beltramo Wheeler @Hükümsüz

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.03.2022 00:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rolden kaçmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş kaçırılmamak için bağlantısını kopardı, onu orada dakikalarca bekledik ama gelmedi. Sonrasında PM'den role devam etmesi için gelip gelmeyeceğini sorduğumda "orası güvenli bölgeydi, internet bağlantım kötü" gibi dönüşler aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 16.03.2022 23:28
24 saat içerisinde savunmanızı ekleyin. @Hükümsüz

#2 - 17.03.2022 00:55
5-) R20'nin bağlantı sorunu ve oyuna girdiğin de kişilere anlatıyor ve size öğrendiği bilgi ile güvenli bölge diyor rapor at deniliyor ve rapor atıyor kanıtı chatte bulunuyor  ve bir support'a karşı kullandığın üslup görmüyor diye yanlış. Ayrıca bir bilgi daha kişi 180 saniye süresini bitirdikten sonra kaçırabilirsiniz. Yerde yatıyorken kaçırma rolü olmuyor.
Spoiler: GösterGizle

Konuşmanın devamı burada bulunuyor gerekli raporu attım inatla rapot at çektir demek olmuyor. Tekrar dönebilirdiniz 180 saniye yerdeydim zaten bağlantım sürekli de düştü bakılabilir geri de girdiğim de raporu attım. Savunmam bu kadar sonuçlanabilir. @southliberty

#3 - 17.03.2022 02:05
Pyrex adına;

Merhaba, bekleyebilirdiniz diye bir şey yok zaten bekledik çünkü. Oyuna girmek için polisin gelmesini bekledin. Sonradan girdiğinde role devam etmek istememen zaten yeterli amacının ne olduğunu anlamak için.

Alıntı
Ayrıca bir bilgi daha kişi 180 saniye süresini bitirdikten sonra kaçırabilirsiniz. Yerde yatıyorken kaçırma rolü olmuyor.

180 saniye bekledik kaçırmak için, 180 saniye bittikten sonra bağlantınızı kestiniz.
kanıt

Ne zaman geri girdiğinize ve ne zaman rapor attığınıza bakar mısınız? Aradan 20 dakika geçmiş, cezalandırılmanız için 5 dakika geçmesi yeterli. Bağlantım koptu diyorsunuz, çatışma sırasında neden bağlantınız kopmadı? Sizin samimiyetinize nasıl inanabilirim?

#4 - 17.03.2022 16:18
Yirmi dakika olma sebebi oyunda iki kere sürekli düşme yaşadım bu yer değişikliği ve bilgisayarımın değişmesinden dolayı oluyor ve reset atıp geri giriyorum ve yine düşüyorum en son denediğim de giriyorum ve siz bana ulaşıyorsunuz rapor at diyorsunuz ve rapor atıyorum bir çekilme durumu olmuyor burada benim yapabileceğim bir şey yok.

#5 - 18.03.2022 00:46
Yirmi dakika olma sebebi oyunda iki kere sürekli düşme yaşadım bu yer değişikliği ve bilgisayarımın değişmesinden dolayı oluyor ve reset atıp geri giriyorum ve yine düşüyorum en son denediğim de giriyorum ve siz bana ulaşıyorsunuz rapor at diyorsunuz ve rapor atıyorum bir çekilme durumu olmuyor burada benim yapabileceğim bir şey yok.

O zaman kendi imkanlarınla gelebilirdin, net şekilde gelmeyeceğini, şikayet açabileceğimi falan söyledin.

#6 - 18.03.2022 08:16
Bütün loglar incelenebilir o gün 4 kereden fazla bağlantım kesildi

#7 - 21.03.2022 04:01
Merhabalar, şikayet incelendi. Beltramo Wheeler'ın yirmi dakika sonra oyuna girmesi savunmasında açık ve net şekilde belirtmiş ve kanıtlarında da rapor attığı gözüküyor. Bechel Bajraktari karakteri güvenli bölge kuralı ihlali yapmasından dolayı ceza alacak. İyi forumlar.