Konu: [20.03.2022] Ter Pashikian - Mikaiel Kalashnikov  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.03.2022 19:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ter_Pashikian  Mikaiel Kalashnikov @BatuhanC the Emperor @ciotheking

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Peter Pagano @tiphied

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2022 04:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP
Car Ramming
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi günler. Dün gece saatlerinde aranmam olduğu için polis ekipleri tarafından kovalandım, burada bir sorun yok. Kasparov oluşumundan Ter Pashikian karakteri, bize savaşlardan ötürü kin tuttuğu için kovalamacaya dahil oldu. Bir kez değil iki kez değil, çatışma sonuna kadar bize çarptı. Aracımızı bozmak ve bizi PD'e teslim etmek istiyor. Arkadaşımız oyun oynadığımızı unutmuş ve gözünü kin bürümüştür. Kovalamacanın başından sonuna kadar, Mikaiel Kalashnikov ile Ter Pashikian bizi takip ediyor, car rammingler atıyor. Mikaiel'i şikayete ekleme sebebim, aktif bir kovalamaca var ve anlamsızca takip ediyor. O kadar polis ekibinden korkmuyor, olayların içine lap diye dalıyor. Daha kötüsü ise kendisi Kasparov oluşumunun yönetim ekibinden ve bu ihlallere göz yumuyor. Bu ramminglerin sonucu olarak kaçabileceğim bir kovalamacanın içerisinde aracımız bozuluyor. Polis ekiplerinin hepsini vurmak zorunda kalıyoruz. Polis ile olan çatışmanın içerisinde bile arkadaşlarımız anlamsızca gelip bize sıkıyor ve düşüyor. Arkadaşlarımızın gözünü kin bürümüş ve bizim oyun zevkimizi bozmak için çabalıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cio isimli arkadaşımızın geçmiş sicili, yediği yasakların incelenmesini talep ediyorum. Uslanmıyor ve toxicliğe, keyif bozmaya devam ediyor. En ağır yaptırımın uygulanmasını talep ediyoruz. Adalet mülkün temelidir.

« Son Düzenleme: 20.03.2022 19:29 fletcher »

#1 - 20.03.2022 20:11
@Karex tekrar alakanız olmayan konularda yorum yapmayın. (Kışkırtıcı emoji, yorumlarda bulunmayın. Etiketli kişiler için geçerli)

@ciotheking , @BatuhanC the Emperor savunmanız bekleniyor.

#2 - 20.03.2022 20:40
Merhabalar, kendi adınıza cringe bir şikayet. Hotline rolünden beri aracımıza car-ram atıyorsunuz, sonrasında biz car-ram atınca suçlu kefesine giriyoruz, okey.
Ona tamam, buna tamam. Kinden bahsediyorsun, bu daha komik. Vurunca discord özelinden anamıza bacımıza sövecek kadar alçaksın, burada gelip caz yapıyorsun.
Discord adresinden mesajlarını silmiş, yazık.. Nihayetinde tüm platform senin ne olduğunu, nelerle yetindiğini tüm çıplaklığıyla biliniyor.
Uzun mealin kısası çok fazla gereksiz insan tanıdım bu kadarına da gerek yoktu. Kendi mısralarını kendine sakla arkadaş. Gerekli kanıtları aşağıya atacağım.

Spoiler: GösterGizle
Kinden bahseden arkadaş :D

Varan1

Varan 2, kankileri

Varan 3,

Varan 4,

Şanslısın Fletcher, diğer car ram attığın kısımları videoya almamışım.

Car ram ihlalini kabulleniyorum, onun dışında bir şey yapmadım. Sonuçlanabilir.

#3 - 20.03.2022 20:50
Tekrardan selam, Car Ramming başlığı altında suçlanan kişiler için;

@fletcher , @ciotheking Bir taraf kural ihlali yaptığında cevabınız tekrar ihlal olmasın, ihlale ihlalle karşılık verirseniz bu böyle yuvarlanıp gider. İki tarafın da seviyesi gayet yüksek ve bunun bilincinde oyuncularsınız. İki taraf da Car Ramming'ten dolayı cezalandırılacak.

@BatuhanC the Emperor  ve PD kovalamacasına dahil olan taraflar, aynı şekilde seviyeleriniz yüksek ve kuralları gayet iyi bilen oyuncularsınız, bu gibi durumun tamamen yasak olduğunun bilincinde hareket edip tekrarını yapmayın, halinde dahil olan tüm karakterlere ağır ceza uygulanır.

Kanıt olarak sunulan ikinci videonun 1.18'inde bulunan hareketten dolayı Mikaiel Kalashnikov karakteri Non-RP kapsamında cezalandırılacak.