Konu: [14.03.2022 Silvano_Baccalieri, Sonny_Pochettini] B bölmek + Kısaltma kullanmak.  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.03.2022 13:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Sonny Pochettini @ErenTryki
Silvano Baccalieri #forum hesabını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 14.03.2022 19:30 ve 21:50 saatleri arasında olay gerçekleşiyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: B bölmek + IC Chatta kısaltma kullanmak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz role girmiştik şahıslarla ve Silvano Baccalieri adlı şahıs chata bile bile :D yazıyor ve herhangi bir şekilde onun yanlış olduğunu belirtip /b kanalından del, delete,** gibi şeyler kullanmıyor. Sonny Pochettini adlı şahıs ise durduk yere rolü b'den bölüyor. Şahısın gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Silvano'nun yaptığı ihlal büyütülecek bir olay değil sadece bir daha yapmasın kin durumu gibi olmasın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: B BÖLME : https://www.hizliresim.com/ixjl63g
                                                                                      KISALTMA : https://www.hizliresim.com/c0cbxd7

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 16.03.2022 14:26 ardausta »

#1 - 16.03.2022 16:01
Şikayet hakkında ufak bir savunmamı yapıp daha bir şey demeyeceğim, sslerde her şey net "/b" kullandığım doğru ama siz kendinizi rol yapıyorum sanmışsınız şuna bir açıklık getireyim birliğimde kimse senin ile orada rol yapmıyordu, ben "/b" böldüm doğrudur lakin ss de göründüğü üzere mix yapmışsınız eğer şikayet açıyorsanız önce kendi yaptıklarınızada bakıp şikayet açmalısınız.

#2 - 16.03.2022 16:33
Şikayet hakkında ufak bir savunmamı yapıp daha bir şey demeyeceğim, sslerde her şey net "/b" kullandığım doğru ama siz kendinizi rol yapıyorum sanmışsınız şuna bir açıklık getireyim birliğimde kimse senin ile orada rol yapmıyordu, ben "/b" böldüm doğrudur lakin ss de göründüğü üzere mix yapmışsınız eğer şikayet açıyorsanız önce kendi yaptıklarınızada bakıp şikayet açmalısınız.

Bu yazdıkların bi savunma değil, düzgünce savunmanı yaz veya ihlalimi kabulleniyorum jailleyin yaz jaillesinler seni. Konuşmaya hiç ama hiç gerek yok  ;)
Rol yapmıyor demişsin o zaman yazmasaydınız :D
« Son Düzenleme: 16.03.2022 16:42 ardausta »

#3 - 16.03.2022 16:41
Savunmamı yaptım daha fazla ileti kalabalığı yapmayacağım, gerisini adminler karar verir, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 16.03.2022 16:45 ErenTryki »

#4 - 16.03.2022 17:20
Arkadaşla konuştuk, şikayetleri geri çekme kararı aldık. Şikayetimi geri çekiyorum.

#5 - 21.03.2022 11:37
K&A.