Konu: Kasbar_Azizian / Refuse RP  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2022 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kasbar_Azizian @Loyalty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RefuseRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görünen saatlerde video izliyordum ve oyunum alttaydı, tekrar oyunu açtığımda karşımda birisini gördüm, çok aldırış etmedim aracıma binecektim. Videoda gözüküyor zaten. Sonrasında yaralı olduğunu farkettim, hastanenin aktif olduğunu biliyorum. Onlara da bana da ufak bir rol çıkar diye yaralının yanına koştum. Sonrasında yaralının silahının olduğunu görünce 911'i arayıp ihbar verdim. Yaralı oyuncu o sırada süresinin bitmesiyle hiçbir şekilde yaralı rolüne uymadan kalktı ve koşarak aracına bindi. Ardından PM üzerinden "bug" yazdı ve devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Chati blurlama sebebim alakasız mesajlar ve komutlar, yetkili talep ederse kendisine iletebilirim. Videonun sesli hali de elimde mevcut, onu da iletebilirim. Ortada bir bug olsa dahi herkesin bilmesi gerektiği gibi sürekli roleplay diye bir kuralımız bulunuyor. Şikayeti oyuncunun cezalandırılması için açmadım ancak uyarılabilir.

« Son Düzenleme: 13.03.2022 05:09 Rone »

#1 - 13.03.2022 23:40
24 saat içerisinde savunmanızı ekleyin. @Loyalty

#2 - 14.03.2022 11:06
O an bağlantım koptuğundan uzun süre oyuna girdim bu yüzden de yaralı rolü yapmamı gerektirecek bir durum göremedim

#3 - 14.03.2022 12:43
Merhaba, şikayet yaralı rolü yapmadığın için değil, sürekli roleplaye uymadan rol bölgesinden uzaklaştığın için açıldı. @Loyalty

Ayrıyetten, hakkında açılan diğer şikayette 23.48'de bağlantın kopmuş, videoda ise saat 00.07. Yani aradan 19 dakika geçmiş. Yaralı rolü için yeterli bir süre.
« Son Düzenleme: 14.03.2022 12:46 Rone »