Konu: [14.03.2022 - Arzen Dreshaj] DM - GBİ  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2022 18:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arzen Dreshaj @fletcher

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Güvenli Bölge İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hot News binasının yanında afkydım, Arzen Dreshaj karakteri (Sadece onun emote'u ve konuşması görünüyor.) Lulu'yu vurmuş. Kendisiyle hiçbir rolüm yok, ihlal olduğunu düşündüğüm için şikayet açmak istedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sağlıklı iletişim kurabilirsek çok sevinirim, savunmayı bekliyorum.

#1 - 14.03.2022 19:35
Merhaba, Fletcher'ın susturması olduğu için onun savunmasını yazıyorum.

Fletcher adına:
Öncelikle iyi günler. Lulu Veziryan'ın Mihran'ın eşi olduğunu biliyoruz, tüm sunucuya düğün davetiyenizi bıraktığınız için ve ikinizi birlikte Verdant Bluffs bölgesinde görmüşlüğüm var. Bölge güvenli mi? Sanmıyorum çünkü hemen karşısında Poschevo birliğinin bölgesi var yani illegal bir alan. Sizin legal olmanız bölgeyi güvenli bölge kılmaz. Kylan Drake'in eşi Felicia Parrish nasıl vuruluyor ise siz de öyle vuruldunuz. İhlal yaptığımızı düşünmüyorum.

#2 - 14.03.2022 19:57
KD'in eşi Social üzerinden yaptığı rol sonucunda vuruldu. Ben hiçbir şey yapmadım, yetkili kararı.

#3 - 14.03.2022 20:24
Fletcher adına:
Savaşta olduğumuz bir karakterin eşisin ve bunu herkes biliyor. Bunlarda savaşın bir parçası değil mi? Savaş sadece 50v50 hood baskınları vesaire değil. Eşinin düşmanları var ise ona göre bir hayat yaşaması gerekiyor. Bunları göze alarak o rollere girmeli.

Savunması bu kadarmış, sonuçlanabilirmiş.

#4 - 14.03.2022 20:47
Vurulmamak için Lulu'nun evine girip çıkmaması gerekiyor sanırım. Rol yaparken karşı tarafın da rol zevkini düşünmelisiniz biraz. Sizinle hiçbir rol yapmadım, karakterin de size hiçbir düşmanlığı yoktu. Sadece Mihran'ın eşi diye vurmak ne kadar mantıklı? Savunma için teşekkür ederim, sonuçlanabilir.

#5 - 14.03.2022 21:58
Fletcher adına

O zaman gördüğümüz tüm düşman üyelerini vurabilecegimiz vakit "belki role gidiyordur" diye düşünüp vurmayalım. Eşinin içinde olduğu yapılanma şuan büyük bir savaşta ve sen dışarda tabii ki rahat rahat gezmemelisin ve evet gerekirse gidip evine kapanmalısın rolünü ona göre yapmalısın. Gerçek hayatta bunu yaşadığını düşün, eşin pek çok suç örgütü ile savaşta. Sokakta rahatça gezebilir misin? Hiç sanmıyorum.

#6 - 14.03.2022 23:32
Vurulmamak için Lulu'nun evine girip çıkmaması gerekiyor sanırım. Rol yaparken karşı tarafın da rol zevkini düşünmelisiniz biraz. Sizinle hiçbir rol yapmadım, karakterin de size hiçbir düşmanlığı yoktu. Sadece Mihran'ın eşi diye vurmak ne kadar mantıklı? Savunma için teşekkür ederim, sonuçlanabilir.
Rica ederim, lafı bile olmaz.

#7 - 16.03.2022 22:51
Savunma yeterli.