Konu: [14.03.2022] DM + Mixing  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2022 17:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Zakhaev @barrylex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Selim @Jamaikan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.01.2022 16.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM , Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım (Hovan Takvor @Selim ) ile rol yapıyorduk, yeni işletme aldığı için işletme stoklarına ürün depolayacaktık. Yol üzerinde Tyrone Tazwell isimli arkadaş ile küçük bir kaza gerçekleştirdik ve haliyle durup olayı irdeleyecektik. O sırada kim olduğunu bile bilmediğim oyuncular gelip bana ve arkadaşıma, aynı zamanda kaza yaptığımız kişiye sıkıp yaralıya düşürdü. Hovan Takvor'un KASPAROV birliğinde olduğunu savunacak olabilirler ancak paylaşacağım ekran görüntüsünden henüz yeni NC attığını, birlikle herhangi bir savaş rolüne girmediğini anlayabilirsiniz. Eğer gördüklerine dair bir iddiada bulunurlarsa da, kanıtı paylaşmalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşımın henüz yeni NC attığının ekran görüntüsü,

Yetmezse diye, video kaydı;

Ek açıklamalar(varsa): Son zamanlarda sunucuda fazlasıyla bu tarz saçma durumlar dönüyor, silahlarının silinmesini talep ediyorum.

#1 - 14.03.2022 19:00
Dediğin üzere Hovan Takvor adlı oyuncu kasparov birliğinde olduğu için sıktık.Orada amacımız sana sıkmak değildi bir anda gelişti. Araçta olduğun için sende veya arkadaşında silah olup olmadığını senin bize inip sıkmayacağını bilemeyiz bu yüzden sen de düştün. Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum gerçek hayata göre düşünürsek sabotaj yapılan bir araç kurşuna tutulur ve araçta olan kişiler yara alır. Bunu oyuna yansıtırsak söylediklerim bunları destekleyebilir. Rol zevkini baltaladıysak özür dileriz fakat silahlarımızın silinmesini isteyemezsin sunucuda olan her oyuncu gibi bizde o silahlar için para verip 48-50 saat bekliyoruz, yani emek veriyoruz.
Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

#2 - 14.03.2022 19:18
Hovan Takvor isimli oyuncunun KASPAROV birliğinde olduğunu daha önceden bildiğiniz bir ekran görüntüsünü paylaşmanızı istiyorum. Henüz onlarla rol yapmamış (birliğe katılma dışında) bir karakteri mantıken daha önce görmüş olamazsınız. İsmi Ermeni ismi olduğu için ona sıkıyor oluşunuz da ayrı bir komik.
Alıntı
Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum gerçek hayata göre düşünürsek sabotaj yapılan bir araç kurşuna tutulur ve araçta olan kişiler yara alır
Sabotaj kısmına pek anlam veremedim, işyeri stokları ile uğraşıyorken neyi sabote etmiş olabiliriz? Idlewood'dan siyah Premier ile geçiyoruz, ona takıldınız desem Idlewood birliğiyle alakanız yok. Aynı zamanda, orada kaza yapmasaydık belki de bizden haberiniz bile olmayacaktı.

#3 - 15.03.2022 00:30
Hovan Takvor isimli oyuncunun KASPAROV birliğinde olduğunu daha önceden bildiğiniz bir ekran görüntüsünü paylaşmanızı istiyorum. Henüz onlarla rol yapmamış (birliğe katılma dışında) bir karakteri mantıken daha önce görmüş olamazsınız. İsmi Ermeni ismi olduğu için ona sıkıyor oluşunuz da ayrı bir komik.
Alıntı
Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum gerçek hayata göre düşünürsek sabotaj yapılan bir araç kurşuna tutulur ve araçta olan kişiler yara alır
Sabotaj kısmına pek anlam veremedim, işyeri stokları ile uğraşıyorken neyi sabote etmiş olabiliriz? Idlewood'dan siyah Premier ile geçiyoruz, ona takıldınız desem Idlewood birliğiyle alakanız yok. Aynı zamanda, orada kaza yapmasaydık belki de bizden haberiniz bile olmayacaktı.
Karakterimin savaşlarda gördüğü bir çok karakter var her savaş sırasında ss kovalayamıyorum, rolsel olarak şehirde bir çok karakteri görmem gereken yerde görüyorum, ss almadığım karakteri tanımadığım anlamına mı gelecek? Şöyle mi demeliyiz, pardon ben ss almadım karakteri daha önce gördüm ama tüh ss yok işte tanımıyorum.
Sabotaj kısımına anlam veremediysen senin sorunun belki daha dikkatli okumalısın. Daha fazla uzatmanın bir mantığı yok, sonuçlanabilir.

#4 - 15.03.2022 01:05
Henüz silahı bile olmayan karakteri savaşta görmüş olman?  :-\ :-\ :-\ Sonuçlanabilir.

#5 - 15.03.2022 06:19
Şimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum, bir savaş içerisindeyiz ve Kasparov üyesi yanında olduğu için hedefimiz oydu. Ona ateş açtık, sizde yanında olduğunuz için olayın gelişimi ile sizi de vurduk. Yanınızda bir IC düşmanımızı tanışıyorsunuz, şimdi burada onu vurup sizi bırakmak ne kadar doğru olur? Normal hayatta böyle bir durum da kimse birini vurup yanındakini bırakmaz. Yani dediğim gibi durum aslında sizinle ilgili değil, yanınızdaki Kasparov üyesini vurmamız ile ilgili. Şikayeti neden onun değil de sizin açtığınızı anlayamadım ama her neyse.  Ve son olarak da şunu eklemek istiyorum, Tyrone Tazwell karakterine ateş açmıyoruz, onu da vurduğumuzu söylemişsiniz. Videoyu iyi izlerseniz, amacımız direk olarak Kasparov üyesini vurmak. Kendisi gelip aracı ile bizim önümüze kırıyor ve vuruluyor. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Öyle bir şey yapmasa neden ona sıkalım? Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#6 - 16.03.2022 23:07
Sürekli olarak SS almanızaı gerektirecek bir durum yok, fakat sunulan kanıtlar henüz karakterin yeni NC kullandığını doğrular nitelikte görünüyor.

Öldürdüğünüz ya da öldüreceğiniz biri için yeterli sebepleriniz olmalı ve illegal rollerin daha sağlıklı ilerlemesi adına kanıtlar durumda olmanız gerekiyor. 24 saat içerisinde elinizde bu konuyla ilgili bir kanıt ya da kanıtlayabilecek nitelikte bir bulgu varsa şikayet konusuna bırakın. @Zakhaev @barrylex

#7 - 16.03.2022 23:10
Elimde SS'li herhangi bir kanıt yok ama aynı tarzda bir şikayeti buraya atıyorum, sonucuna bakabilirsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125204.10

#8 - 16.03.2022 23:13
Yolladığınız şikayette bir bölge baskını & atağı söz konusu, burada bu tip bir durum görünmüyor. İlgili karakterlere ceza verilecek.