Konu: Nathan_Madison (İhlaller zinciri)  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 14.03.2022 11:51
Kayıtlar incelenebilir, Anastasia karakteri akşam saatlerinde kendi teslim olarak girdi. Sen ise yukarıda ekran görüntüsü var SWAT baskınında yakalandın. İnceleyeceklerdir, rica ediyorum savunmaya savunma yapmak zorunda değilsiniz, incelenecektir.

Sanıyorum ki ben anlatamıyorum. Benim önce içeriye girmemin bir önemi yok Anastasia karakterinin sizin ihbarınız üzerine polisten kaçamayacağını bildiği için teslim olması Harvor karakteri üzerinden sizin alınmanız için yeterli bir sebebdir. Ben Anastasia'yı hapishanede görüp Harvor'a bildiriyorum. Harvor'un sizi kaçırmak için gerekli sebebi oluşuyor. Bu konuya tarafımca bir başka ileti gelmeyecektir.

#21 - 14.03.2022 12:05
Ya arkadaşım Harvor karakteri beni nereden tanıyorda tutsak rolü başlatıyor? Anlatamıyorum galiba diyorsun, bırakalım yetkili anlayabiliyorsa gerekeni yapar zaten, iyi günler.

#22 - 14.03.2022 18:45
Nathan karakteri Revenge Kill kapsamında ve rol içerisinde birkaç durumu yanıtsız bıraktığı ya da role tepki vermediği için arttırımlı ceza uygulanacak. Bunun dışında diğer ihlaller için yeterli kanıtlar görülmedi ve yapılan savunmalar yeterli.