Konu: [10.03.2022] Stocker Ruffo - Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 348 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2022 22:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stocker_Ruffo @sXe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2022 22:15-22:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kaza rolünde silah çekimi, 15 dakika geçmeden oyundan çıkmak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakteri rolsel olarak takip etmeye başladım, aramızda ufak sürtüşmeler yaşandı tartıştık. Daha sonra sokaktan çıkıp emoteyle aracımla ona vurdum. Kaza yapar yapmaz inip silahıyla ateş etti, silahım boş yere gitmiş oldu ve 15 dakika geçmeden polisler gelince oyundan çıkış yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını ve silahımın iadesini talep ediyorum.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 10.03.2022 23:34
"Savunma gelir" diyip de, ne bahaneler uydursam diye düşünen biri değilim, oyunu zevk için oynuyoruz. Sadece bir ileti atıp savunmamı tamamlayacağım ve başka hiçbir şekilde yorum atmayacağım. (admin isteği dışında)
"Birkaç sürtüşme" Dediği yere değinelim, Retarted yapıp üstüne Fear RP uygulamayıp hood önünde sırf onunla gitmedim diye küfür eden bir arkadaşa bakınalım;
Spoiler: GösterGizle

Kaza rolünde silah çekiminden bahsetmişsin fakat attığın sslerde kaza rolüyle ilgili herhangi bir şey yok. Somut kanıt eklenirse savunma gelir. 15 Dakika içerisinde oyundan çıktığımı iddia etmişsin, aşağıya bırakacağım ekran görüntüsünde 15 dakikadır oyunda olduğumu yönetici görecektir. Loglardan da bakılabilir, 15 dakika boyunca oyunda durdum ve şehir dışına giderek kendimi güvene aldım.
Spoiler: GösterGizle

Ek savunma istendiği taktirde yaparım, aksi taktirde başka bir ileti tarafımca gelmeyecek.

#2 - 10.03.2022 23:47
 :D Açıkçası komik bir savunma olmuş, araçla vurma emotem belli (ki ondan önce de emote vermeden araçla vurduğum için /do'dan fiziksel olarak vuramadı emotesi görünüyor, daha sonrasında da emote vererek aracımla vuruyorum) direkt silahına sarılıp sıktığın için o an da ss istesem de alamazdım. Direkt polisler olaya müdahale ettiği için tam araçla vururken özellikle ss almadım kim olsa zaten araçla çarparken normal bir durumda alamaz, zaten belli. Ayrıca benim ssimde polisler varken oyunda görünmüyorsun, saatler bile belli hala log diyorsun. Bu da açıkça ortada. Hem de tam olay anı.

Küfür etme yerine gelecek olursam benimle taşak geçtiğin için takibe takip vesaire normalce küfür ettim bana orada karşılığını sen vermedin. KAZA rollerinde silah kesinlikle çekilemez. Polisler gelir gelmez de q attığın apaçık ortada. Senin yaptığın ihlaller sonucunda bir silah kaybına uğradım. Tarafımca gelen son iletidir, admin kararı bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 11.03.2022 18:45 Senseii »

#3 - 12.03.2022 16:09
Ortada Nick karakterini öldürmeniz için yeterli bir sebep yok, sadece küfür ettiği için birini öldürmeniz maalesef mantık dışı, bu konuda ceza alacaksınız.

Bu rolle bağlantılı olarak gelişen PD rolü sebebiyle kaybettiğiniz silah için iade talebi oluşturabilirsiniz. @Senseii