Konu: 08.03.2022 @Hammarskjold  (Okunma sayısı 405 defa)

#0 - 09.03.2022 22:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artyom Bayzhanov @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barzid Bajramovic @prestij39

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.03.2022 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming
BunnyHop
Non RP
Hatalı Emote Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Öncelikle iyi günler. 23.00 saatlerinde arkamıza Artyom Bayzhanov ve ekip üyeleri takıldı. Onları vurmak amaçlı önüne kırdık fakat emote vermeksizin/rol yapmaksızın bize çarptılar. Sonra ise driveby kalktılar, üstünlük kurmak için yapıldı. Burada kasıtlı bir ihlal var, daha sonrasında aktif çatışmanın içerisinde mermiciye kaçtılar. Çatışmayı oraya sürüklediler ve tarafımızca hepsi vuruldu. Arkadaşlarımız yaralı rolü yapacağı vakit kalkıyor ve bunnyhop yaparak bölgelerine doğru koşuyor. Roleplay oynadığımızın farkına varmaları gerekiyor. Non RP neden? Çatışmada vuruluyor, yaralı rolü dahi yapmıyor. Bunun öncesinde de vuruldukları bir rol içerisinde attığı hatalı bir emote kullanımı mevcut, aşağıda ekran görüntüsünü bırakacağım. Yapılan bu kasıtlı ihlalleri toplamak gerekirse, Car Ramming - Bunnyhop - Non RP-Hatalı Emote Kullanımı sebeplerinden ötürü cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
CR
Spoiler: GösterGizle

Yaralı rolü yapmaması, koşması ve bunnyhop ihlalleri ile ilgili görüntüler.

Hatalı Emote Kullanımı
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 10.03.2022 00:07
CR için, bir anda önümüzde duruyorsunuz. Size çarpmamak gibi bir şansım yok, kasıtlı bir CR değil. Artı olarak zaten laglı olduğum videodan da belli oluyor.

Yaralı rolü ve Bunnyhop için; sadece koşuyorum, ortada bunnyhop yok. Bir-iki kere zıplamak bunnyhop kavramı içerisine girmiyor. Güvenli bölge içerisinde vurdunuz ve bölgeyi terk ettiniz. Orada durmak benim için vakit kaybı. Ekstra olarak ertesi gün işim var, vurulduğum için ve görevde rol yapacak paramedik olmadığı için bir kaç adım ileride bulunan hooduma gidip birlik üyelerimin  göreceği kadar kısa bir yaralı rolü sergiledikten sonra çıkış yapıyorum. Ek olarak üzerimde tüfekte yok.

Hatalı emote için; ortada bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. Sunucuda bu tarz emotelar ile karşılaşmak oldukça mümkün ve bu artık olağan bir hal almaya başladı. Yönetici insiyatifi.

Sonuçlanabilir.

#2 - 10.03.2022 14:08
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 10.03.2022 21:26
Bir problem görülmedi, aktif olarak savaştığınız bir durumda inerek karşı tarafa sıkıyorsunuz, o da durmadan devam ediyor, bu sırada aracınıza çarpıyor. İhlal söz konusu değil.

Ek olarak, bu tip karakterinizin eylemini kapsamayan emotelar kullanmayın, tekrarında ceza alabilirsiniz. @Hammarskjold