Konu: Zhato_Bartoghimeos , John_Kasparov DM  (Okunma sayısı 540 defa)

#0 - 10.03.2022 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zhato_Bartoghimeos @chivalry , John_Kasparov @akaReplika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stocker_Ruffo @sXe , Jax_Reaper @goffred

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Rol Bilgisi
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selam, Stocker ve Jax ile ic sahilde oturuyorduk, daha sonrasında garaja doğru dönerken bir gürültü gördük   bir kargaşa. Duruma uzaktan bakmak istedik ve 3kişi  Zhato karakteri ile tartışıyorlardı, 3 kişiye 1 kişi olduğu için biz olayı kapatmaya ve sakinleşmeleri için durmuştuk Zhato'yu koruyacaktık Zhato karakterini ic tanımıyorum veya Kasparov'dan olduğunu hiçbir şeyi bilmiyorum. Daha sonrasında ss'te görüldüğü gibi sebepsiz yere ic laf atıyor(Motor devam et, İnersem seni de sikerim he). Orada karakterime emir vermesinden ötürü karakterim Emredersin amına koyayım diyor. Karşı karakteri ic hiçbir şekilde tanımıyorum ve tanındık birisi değil. Silaha davranması, her ne kadar onaylı bir birlik olsa da mantıklı bir haraket değil. Her laf edildiğinde silaha davranılacaksa, durum vahim. Gerekeni yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/909481747320803368/950166251018264607/sa-mp-011.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/909481747320803368/950166250565300304/sa-mp-010.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 10.03.2022 00:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.03.2022 01:10
Sizlerin beni tanımadığınız gibi ben de sizleri tanımıyorum, daha önce görmedim. Görsem de bir şey değişmeyecekti. Bulunduğum yerde 4-5 kişi küfürler yağdırıp aracıma saldırıyor, onları oyalıyorum o esnada birlik üyelerim gelip ateş açıyor. Şimdi şöyle bir durum var, olduğum yerde aracıma saldırıyorlar, yalnızım ve motorcu grubun(sizlerin) onlardan olup olmadığını bilebilmem için "devam et" diyorum. Sizler gitmeyip küfür ettiğiniz için onların arasındasınız diye düşünüp hepinizi vuruyoruz.
Küfür etmeyip devam etseniz veya başka şekilde karşılık verseydiniz o grubun içinde olduğunuzu düşünmezdim. O grup zaten vurulacaktı, sizler de bu role kendi rızanız ile dahil olup küfür ettiniz. Yani bilemezdik arkadaşlar sizin onlardan olup olmadığınızı. Onaylı birlik olduğumuz için sizi vurmadık, hiçbir zaman da bunu tasvip etmedik. Sizler bu role dahil oldunuz, keşke olmasaydınız.

Yetersiz Rol Bilgisi mi? Kalbimi kırdınız.  :(

rolün başlangıcı
Spoiler: GösterGizle

#3 - 10.03.2022 02:28
4-5 kişi küfür ediyor demişsin dostum, orada biz sana gelip küfür etmedik. Etsek başta eterdik, senin ic emirvaki konuşmandan sonra sana küfür ediliyor. Orada adamlar ile sorun yaşıyor olablirsin ve büyük bir olayda olabilir. Fakat orada sonradan gelmemiz bizi de vuracağın anlamına gelmiyor, yönetici kararı bekleyebiliriz.

#4 - 10.03.2022 02:34
söylediklerinin sebebini açıkladım, sonuçlanabilir

#5 - 10.03.2022 21:19
Bu tip ufak sürtüşmeler & rol içerisinde dönen tartışmalar bir karakteri öldürmeniz için yeterli sebepler değil. Ceza verilecek.