Konu: Theron, Jeffrey, Ragnar üçlüsü.  (Okunma sayısı 289 defa)

#0 - 07.03.2022 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffrey Bush  @187banger , Theron Enceladus @Staunch , Ragnar Rochelle @Phertando
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Role dahil olan VCPD üyeleri ve doktor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI, İllegal Kural İhlali, NOOB DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selamlar, oyuna girdim ve tedavi olmak adına hastaneye gittim. Doktor karakterin yanına gidip rahatsızlık duyduğumu belirttim ve bahsi geçen karakterlerden bir tanesi " Dövmeli mövmeli buraya ne geliyorsun? " tarzında bir şey söyledi. Kendisinin iyi niyetli olduğunu düşünerek sözlü olarak yanıt verdim ve doktor karakterle rolüme devam ettim. Ardından karakterlerden birisi bana güvenli bölge içerisinde saldırdı. Orasının güvenli bölge olduğunu /do üzerinden belirttim lakin arkadaşlar ne yazık ki güvenli bölgede agresifliğini sürmeye devam etti. Ardından karakterim tedavi oldu ve dışarı çıktı. Dışarı çıktığımda bu üç arkadaş bana hastanenin önünde agresifliğini sürdürünce doktor karakter doğal olarak ihbar verdi. Polisler gelince Theron karakteri beni polislere şikayet etti. Ardından olaylar toparlanınca beni Skate Park'a çağırdılar, gittim. Orada sözlü bir tartışma yaşandı ve karakterime saldırdılar. Karakterim yere düşünce iki kişi üstüme çullanarak polisin gelmesini beklediler ve polis gelince silahımın olduğunu söyleyip tutuklanmama sebep oldular.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Güvenli bölge ihlalleri, emotesuz yumruk;
Spoiler: GösterGizle

İlk polise ihbar etme;

İkinci polise ihbar etme;

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların derdini ne yazık ki anlayamadım, sadece tedavi olup geri hood bölgeme dönecektim.
Şikayet olumlu sonuçlanırsa son sicilimin silinmesini ve Deagle'ımın iadesini istiyorum.
Kavga başlayınca kaçmaları adına bir kaç el ateş ettim lakin üç kişi saldırmaya devam ettiler, bu konu hakkında kanıtım yok.

#1 - 07.03.2022 23:33
SAVUNMA; polise ihbar vermedim, telefondan başkası vermiş. Benimle bir ilgisi yok, sadece duruyordum orada ve polis; "Sen mi yaptın?" diye sordu. Hayır ben değilim, "O ADAM!" demek zorunda kaldım, demeseydim polisler alacaktı. İhbar olarak sayılacağını düşünmüyorum, iyi forumlar.

#2 - 07.03.2022 23:43
https://cdn.discordapp.com/attachments/926126803947491389/950492225958215750/sa-mp-023.png

Bu ilk ekran görüntüsüne bakılırsa biz konuşmak için adamı çağırıyoruz ve bize ters bir cevap veriyor. 3 kişiyiz normal olarak Fear RP yapması gerekirken ters ters cevaplar vermeye devam ediyor. Biz de gücümüzü kullanıp 3 kişi saldırıyoruz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/926126803947491389/950492226226643024/sa-mp-024.png

2. attığım ekran görütünsünde görüldüğü gibi kişi ne emote veriyor ne de brawla tepki veriyor, direk silahına sarılıp ateş ediyor. Bu durumda yaptığı açıklama vb. şeyler admin kandırmaya girer. Kişi kendini haklı çıkarmak için yapmadığını bırakmamış gibi duruyor. Savunmamız bu kadar, genel olarak bi savunma yaptım. Ekstra olarak bizim değil şikayeti açanın ceza yemesini istiyoruz.

#3 - 07.03.2022 23:47
Arkadaşın neden eksik anlattığını anlamadım fakat hastanenin içinde ikimizde agresif yapıyorduk daha sonra gbi olduğunu belirttiler, bizde bıraktık dışarı gelmesini söyledik.

2. olarak polise ihbar vermedik doktor korkudan polisi çağırınca bizde polise arkadaşımız kendisi vs. dedik okunuyor chattede sorun yok vs diyoruz hastane önünde.

daha sonra skate parka gidince ben orada konuşuyorum Jeffrey'in yaptığı savunmadaki sste sorunumuz yoktu birden nonoş falan dedin diye burnunu kırarım falan dedi diye kendisi orda agresif yaptı daha sonra brawla giriyoruz doğal olarak, kişi emotesiz direkt silahla sıkıyor.

#4 - 08.03.2022 00:32
Polis gelene kadar beni tutmanız ve polis gelince " İHBARI BEN VERDİM, ADAMIN SİLAHI VAR! " demeniz her şeyi açıklıyor. Hastane ve hastane önü güvenli bölge olarak sayılıyor, iki tarafta da agresif rolü başlatan ve ısrarla sürdüren siz oldunuz, işlerin çirkinleşeceğini fark ettiğim için size güvenli bölgede olduğumuzu belirttim. Buna ek olarak ateş ettiğimin kanıtını attığınız için teşekkür ederim, yetkililer silahlı birisini yumrukla düşürdüğünüzü görünce gerekeni yapacaktır. Silahıma kaçmanız adına sarıldım lakin üç kişi yumruk atarak dodgelamaya ve saldırmaya devam ettiniz ne yazık ki. Anlaşmalı brawl olmadığı için dilediğim gibi silah çekebilirim, ilk emote sizin tarafınızdan geldiği içinse emote verme gibi bir zorunluluğum yok.
Sonuç olarak durduk yere karakterime sataştınız, silaha yumrukla saldırdınız, polisler gelene kadar kaçmama engel oldunuz ve polislere silahımın olduğunu söyleyerek tutuklanmama sebep oldunuz.
« Son Düzenleme: 08.03.2022 00:39 Cross »

#5 - 08.03.2022 01:10
Hastane içerisinde agresif ve kavga rolüne girişen karakterlere ceza verilecek, ek olarak ihbar logları kontrol edilip & gerekiyorsa ceza verilecek.