Öncelikle merhaba kişiler beni yaralıya düşürüyor sonra motora atar diye emote veriyor, motora yaralı kişi atması aşırı derecede mantıksız düşme vb durumlarım mevcut yaralı sürem bitince /do Motordan düşer, diye emote veriyorum ve araçtan düştüğümü belirtiyorum kişiler zaten tekrar motora atmaya çalışmıyor, düştüğüm yerin üstü kapalı olduğu için bug kaynaklanıyor bugdan kurtulmak için evin yanına geçiyorum ve /hurt 1 çekip yaralı rolüme devam ediyorum fakat başıma kimse gelmiyor ve benimle rol gerçekleştirmiyorlar videoda da gördüğünüz gibi kişiler hiçbir şekilde gelmiyor fakat ben yaralı rolümü gerçekleştiriyorum, yanıma kimse gelip role girmediğinden dolayı 4 dakika bekliyorum oraya en yakın eve sürükleniyorum ve rolüme devam ediyorum.
/do dan yere düşer diye belirttiğim emote, bugdan kurtulduktan sonra /hurt 1 çekip yaptığım rol hatta bugda olduğundan dolayı yanlış anlaşılmasın diye sürüklenir diyede emote verip orada kalıyorum.

4 dakika bulunduğum yerde role girmelerini bekliyorum giren olmadığından dolayı başımda kimse olmadığı için sürüklenerek eve gidiyorum yaralı rolüme devam ediyorum afk atma veya role uymama gibi durum söz konusu değildir.