Konu: Yaralı kural ihlali Trekell_Stone.  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 07.03.2022 18:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: TreKell_Stone @MarJuaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda gözüküyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vuruyorum, kaçırmak üzere Nasir yanıma geliyor. Arkadaşı motora bindiriyoruz. Fakat binmiyor, arkadaş pmden yazıyorum. Attığı /do yu sonradan görüyorum. Arabamı almak üzere mahalleye giderken arkadaş kalkıp koşuyor ve binanın arkasında gidip afk atıyor, arabada benzin olmadığını hatırlıyorum tekrardan vurduğum adamın yanına gidiyorum. Fakat arkadaş ne binanın arkasında nede vurduğum yerde duruyor. Kısacası arkadaş vurulduktan sonra kalkıp kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Videoda koşarak afk attığı, afk attığı yerde olmaması ve vurulduğu yerde olmaması net bir şekilde gözüküyor.

Kişinin birlik rütbesi:

#1 - 07.03.2022 20:23
Öncelikle merhaba kişiler beni yaralıya düşürüyor sonra motora atar diye emote veriyor, motora yaralı kişi atması aşırı derecede mantıksız düşme vb durumlarım mevcut yaralı sürem bitince /do Motordan düşer, diye emote veriyorum ve araçtan düştüğümü belirtiyorum kişiler zaten tekrar motora atmaya çalışmıyor, düştüğüm yerin üstü kapalı olduğu için bug kaynaklanıyor bugdan kurtulmak için evin yanına geçiyorum ve /hurt 1 çekip yaralı rolüme devam ediyorum fakat başıma kimse gelmiyor ve benimle rol gerçekleştirmiyorlar videoda da gördüğünüz gibi kişiler hiçbir şekilde gelmiyor fakat ben yaralı rolümü gerçekleştiriyorum, yanıma kimse gelip role girmediğinden dolayı 4 dakika bekliyorum oraya en yakın eve sürükleniyorum ve rolüme devam ediyorum.

/do dan yere düşer diye belirttiğim emote, bugdan kurtulduktan sonra /hurt 1 çekip yaptığım rol hatta bugda olduğundan dolayı yanlış anlaşılmasın diye sürüklenir diyede emote verip orada kalıyorum.

4 dakika bulunduğum yerde role girmelerini bekliyorum giren olmadığından dolayı başımda kimse olmadığı için sürüklenerek eve gidiyorum yaralı rolüme devam ediyorum afk atma veya role uymama gibi durum söz konusu değildir.

#2 - 07.03.2022 21:09

:garip: :garip: Arkadaş kaçmak için elinden geleni yapıyor. Rolede uymuyor ayrıca, gereği yapılırsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 07.03.2022 21:12 calınanhesap »

#3 - 07.03.2022 21:14
Arkadaş savunmasını yapmış, sonuçlanabilir.

#4 - 08.03.2022 00:52
Her ne kadar ayaklanıp koştuktan ve evin arkasına geçtikten sonra uygun rolleri yapsanız da, öncesinde hiçbir rol yapmadan ayaklanıp evin arkasına(kısmen dışarıdan görülemeyecek & kaçma ihtimalini arttırabilecek bir yer) koşarak geçmeniz yaralı kuralını ihlal ettiğinizi gösteriyor, ceza verilecek.

Ek olarak, bu tip detaysız  / baştan savma yapılmış rollerle herhangi bir yere varamazsınız ve geçerliliği olmaz. Emote verirken titiz davranın.