Kankam bak yukarıda yazdıklarımın hepsini detaylıca incelediysen anlarsın, oyundan bilerek çıktığım falan yok. Eğer bilerek çıksaydım, 10, 15 dakika sonra sana pm atmak için oyuna tekrardan girmezdim. Crash yediğimi belirtiyorum. Ana bilgisayarım bakıma gittiği için oyuna laptoptan girdim, oynadığım laptopta birçok sorun mevcut arkadaşlarımın çoğu biliyor. Kanıt sunabilirim. (Bilgisayar kasamın değiştiğine dair ssler atabilirim, isterseniz.)
Hapishanenin birçok yeri bug'lı, senin düştüğün gibi bende oyuna girdiğimde düştüm. Canımı az olduğu bunu belirtiyor zaten. Bunları yukarıda belirtiyorum, birazcık okusan dediklerime anlayış gösterirsin.
Sana sadece 5 dakika arayla oyuna geri döndüğümde PM atıyorum. Benim ss'ime bakman yeterli sadece. Saat ve tarihlere az göz gezdirseydin keşke. Yazdığım hiçbir şeyi okumuyorsun, yukarıda yazdıklarıma göz gezdirmişsin sadece. Eğer okusaydın bunları tekrardan yazmazdım. Seni bir yumruk ile düşürmemin imkansız yanı yok, oynadığımız oyun SAMP, San andreas multiplayer. Bu oyun 2007 zamanlarında çıktı, yanlış hatırlamıyorsam. Oyunda her türlü bug'ı isteyerek ya da istemeyerek yapabiliyorsun. Az daha sabretseydin oyunda böyle boş bir şikayet için zaman harcamazdık kankam.
Şikayetin uzamasını istemiyorum, en kısa sürede sonuçlanmasını bekliyorum. Teşekkürler.