Konu: [05.03.2022] Darrell Quantell - Güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 269 defa)

#0 - 05.03.2022 20:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darrell Quantell @MiracC
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
7.17) Sunshine Auto's
7.18-) Gentlemen's Social Club
http://vice-rp.com/harita/

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karşılıklı iki birliğin savaşı üstüne rakip çetenin karakteri ile hapishaneye düştük, köşeye geçip AFK bıraktım. Alt tab'dan döndüğüm zaman kişinin karakterime güvenli bölgede saldırdığını ve düşürdüğünü gördüm, daha sonrasından ismine baktığım zaman ise aktif olmadığını oyundan çıktığını farkettim. PM'de ise yanlışlıkla başka birisine PM atıyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 05.03.2022 23:35
Savunmanızı 24 saat içerisinde şikayete ekleyin. @MiracC

#2 - 06.03.2022 12:16
Öncelikle selamlar, arkadaşa öyle bir emote verdiğim doğrudur. Ama sste de görüldüğü gibi /b kanalından **Hatalı emote** yazmışım. Arkadaşın canını gitmesinin sebebi miss cilickten dolayı, alt tarafa bıraktığım sslerden daha da net olayı anlayabilirsiniz, görebilirsiniz.

Yukarıda bulunan sste Ethan Fincsther memur, karakteri tarafından 200 dakika indirimli hapse atılıyorum. Hapse atıldıktan sonra crash yiyorum. Saat 20:10 gibi oyuna tekrardan giriyorum. Fark ettiyseniz burada canım ful.

Yukarıda bulunan sste olay gerçekleştikten sonra rol arkadaşıma olayı anlatmak için pm atıyorum. Ama bana geri dönüş sağlamıyor. Şikayet açmayı tercih ediyor. Burada can barımın yarısından çoğu bug'dan dolayı geride, sste görülebiliyor.

Olayın gerçekleştiği an:

Yukarıda bulunan SS'te mavi renk ile çizilmiş bölüme doğru adımlıyorum. O anda mouse'dan kaynaklı miss click atılıyor karşı karaktere. Sistemsel düşüyor. Hapishanenin birçok yeri bug'lı bunu çoğu kişi biliyor. Oyunum tekrardan crash yiyor, o günün akşamı daha oyuna girmiyorum. Bu sabah saat 12 gibi girmiştim. Arkadaşta oyundaydı olayı anlatacaktım ki, şikayet açılmış. Ek olarak, oyuna bu sabah girdiğimde sistemsel olarak düşmüştüm, can barım 2. sste olduğu gibiydi. Daha önce dediğim gibi hapishanenin birçok yeri bug'lı. Şikayet açılmadan önce arkadaş bana ulaşsaydı daha sağlıklı olabilirdi.

Açıklamam bu kadar, yönetici kararını bekliyorum.  :o

« Son Düzenleme: 06.03.2022 12:22 MiracC »

#3 - 06.03.2022 12:44
Öncelikle selamlar, arkadaşa öyle bir emote verdiğim doğrudur. Ama sste de görüldüğü gibi /b kanalından **Hatalı emote** yazmışım. Arkadaşın canını gitmesinin sebebi miss cilickten dolayı, alt tarafa bıraktığım sslerden daha da net olayı anlayabilirsiniz, görebilirsiniz.

Yukarıda bulunan sste Ethan Fincsther memur, karakteri tarafından 200 dakika indirimli hapse atılıyorum. Hapse atıldıktan sonra crash yiyorum. Saat 20:10 gibi oyuna tekrardan giriyorum. Fark ettiyseniz burada canım ful.

Yukarıda bulunan sste olay gerçekleştikten sonra rol arkadaşıma olayı anlatmak için pm atıyorum. Ama bana geri dönüş sağlamıyor. Şikayet açmayı tercih ediyor. Burada can barımın yarısından çoğu bug'dan dolayı geride, sste görülebiliyor.

Olayın gerçekleştiği an:

Yukarıda bulunan SS'te mavi renk ile çizilmiş bölüme doğru adımlıyorum. O anda mouse'dan kaynaklı miss click atılıyor karşı karaktere. Sistemsel düşüyor. Hapishanenin birçok yeri bug'lı bunu çoğu kişi biliyor. Oyunum tekrardan crash yiyor, o günün akşamı daha oyuna girmiyorum. Bu sabah saat 12 gibi girmiştim. Arkadaşta oyundaydı olayı anlatacaktım ki, şikayet açılmış. Ek olarak, oyuna bu sabah girdiğimde sistemsel olarak düşmüştüm, can barım 2. sste olduğu gibiydi. Daha önce dediğim gibi hapishanenin birçok yeri bug'lı. Şikayet açılmadan önce arkadaş bana ulaşsaydı daha sağlıklı olabilirdi.

Açıklamam bu kadar, yönetici kararını bekliyorum.  :o
İlk öncelikle hapishaneye girdiğimde canım fulldü ve miss click ile düşmem imkansız, ayrıca bahsettiğiniz bana PM atma durumun ise tamamıyla yalan, bana PM atıp oyundan çıkıyorsun ve sana geri ulaşamıyorum. Zaten sana ilk ulaşmaya çalışan benim ama bil bakalım ne? O zaman da oyunda yoksun. Hatalı emote atıp full canımı bitirip beni düşürmen durumu yeteri kadar açıklıyor zaten.  (eğer full canımın olup olmadığına dair bir kanıt isterseniz sunacağım.)

#4 - 06.03.2022 13:11
Kankam bak yukarıda yazdıklarımın hepsini detaylıca incelediysen anlarsın, oyundan bilerek çıktığım falan yok. Eğer bilerek çıksaydım, 10, 15 dakika sonra sana pm atmak için oyuna tekrardan girmezdim. Crash yediğimi belirtiyorum. Ana bilgisayarım bakıma gittiği için oyuna laptoptan girdim, oynadığım laptopta birçok sorun mevcut arkadaşlarımın çoğu biliyor. Kanıt sunabilirim. (Bilgisayar kasamın değiştiğine dair ssler atabilirim, isterseniz.)

Hapishanenin birçok yeri bug'lı, senin düştüğün gibi bende oyuna girdiğimde düştüm. Canımı az olduğu bunu belirtiyor zaten. Bunları yukarıda belirtiyorum, birazcık okusan dediklerime anlayış gösterirsin.

Sana sadece 5 dakika arayla oyuna geri döndüğümde PM atıyorum. Benim ss'ime bakman yeterli sadece. Saat ve tarihlere az göz gezdirseydin keşke. Yazdığım hiçbir şeyi okumuyorsun, yukarıda yazdıklarıma göz gezdirmişsin sadece. Eğer okusaydın bunları tekrardan yazmazdım. Seni bir yumruk ile düşürmemin imkansız yanı yok, oynadığımız oyun SAMP, San andreas multiplayer. Bu oyun 2007 zamanlarında çıktı, yanlış hatırlamıyorsam. Oyunda her türlü bug'ı isteyerek ya da istemeyerek yapabiliyorsun. Az daha sabretseydin oyunda böyle boş bir şikayet için zaman harcamazdık kankam.

Şikayetin uzamasını istemiyorum, en kısa sürede sonuçlanmasını bekliyorum. Teşekkürler.

#5 - 06.03.2022 19:03
Olan olayı ve yaptığın şeyi biliyorum, daha sunacak kanıtlarım var ancak bu kadar düzgün üslubun olduğu için şikayeti geri çekiyorum Miraç dostum. Buradan fazlası OOC kine gider, iyi forumlar.

#6 - 06.03.2022 20:35
Teşekkürler, düşüncene saygı duyuyorum. İyi forumlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 06.03.2022 22:12 MiracC »

#7 - 07.03.2022 14:29
K&A.