Konu: Caolan MacGiolla - Baskın kural ihlali + DM  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 06.03.2022 21:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Gravano - Caolan MacGiolla

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @monst3r @Elif

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/03/2022 20.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Baskın kural ihlali + DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemizde afk bir şekilde bırakmıştık ve arkadaş maske takarak tek başına hood bölgemizi basarak hepimizi vurmuş rolsüz ve tek başına hoodu bastığı için ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 06.03.2022 21:09
Oluşum şikayeti olarak değerlendirilmesini istiyorum şimdi fark ettim kişi birliğin lideri ve daha birlikleri açılalı sekiz gün olmuş bunlarında değerlendirilmesini istiyorum.

#2 - 06.03.2022 21:19
Şahitliğimi onaylıyorum. AFK idim makale okuyordum. Oyuna döndüğümde vurulmuşum. Tabii ki yaralı rolümüzü yaptık daha sonrasında. Ancak sebepsiz yani, anlamış değilim.

Alttaki de yaralı rolümüzün ssi. Olayın hemen akabinde görevliler geldi zaten.

#3 - 06.03.2022 21:29
Oluşum şikayeti olarak değerlendirilmesini istiyorum şimdi fark ettim kişi birliğin lideri ve daha birlikleri açılalı sekiz gün olmuş bunlarında değerlendirilmesini istiyorum.

Konuşmaya gerek var mı? Bölgede takılan herhangi bir sivili gereksiz yere tersleme çabasındasın ve bu sebepten ötürü problem yaşadık. Daha afk attığım alakasız bir yerde beni bulup sıktın, nedenin birbirimizle küfürleşmemiz. Gereksiz bir nedenden sıktığın için şikayet açabilirdim fakat bunun yerine rol yaptım ki sen vurulduğunda direkt şikayet açmışsın. Her şey rol dahilinde oldu. Şahitliğinizin de sslerinizin de bir önemi yok. Siz gereksiz yere sıktığınızda biz nasıl role dahil ediyorsak aynı şekilde sizinde bunu yapmanız gerek.
« Son Düzenleme: 06.03.2022 21:30 Sberia »

#4 - 06.03.2022 21:33
Arkadaşın seni vurduğumu nereden öğrendi nasıl öğrendi? Hadi sen anlattın diyelim ikinci seviye bir aşama birliğin hoodunu tek başına basarak zaten ihlal yapıyor başka savunmanız yoksa sonuçlanabilir.

#5 - 06.03.2022 21:37
Arkadaşın seni vurduğumu nereden öğrendi nasıl öğrendi? Hadi sen anlattın diyelim ikinci seviye bir aşama birliğin hoodunu tek başına basarak zaten ihlal yapıyor başka savunmanız yoksa sonuçlanabilir.
Birader rol yapıyoz. Bir ara denemeni öneririm.

#6 - 06.03.2022 21:38
 :manifdog

#7 - 06.03.2022 21:58
Birader rol yapıyoz. Bir ara denemeni öneririm.
:manifdog

#8 - 07.03.2022 14:34
Merhabalar. Rol yapıyor olabilirsiniz en doğal hakkınız fakat kurallar çerçevesinde yapmanız gerek. Aşama 2 olan birliklerin hoodunu kafanıza göre basamazsınız. Karakter ceza, siz ise üslubunuz dolayısı ile uyarı alacaksınız.