Konu: El Gringo Motorcycle Club - Small Enterprise  (Okunma sayısı 3295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#110 - 08.05.2022 16:42

Let's Roll.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#111 - 08.05.2022 19:26
Rol yapabilmek için meslek kasmamız gerekiyor. Çünkü enflasyon adı altındaki abartı mülk fiyatları yüzünden bir mülk ekletemiyoruz rol yapabilmek adına. Paramız yetmiyor. Bu sebepten meslek kasacağız. Sonuç olarak oluşuma birkaç günlüğüne kilit atıyorum. Kamuoyuna duyurulur.

Dipnot: Oluşum kapatılmadı, sadece rol yapmak için girdiğimiz zamanları meslek kasmak zorunda bırakıldığımız için bir süre kilit.
« Son Düzenleme: 08.05.2022 19:35 redhelmet »
Hmmm
1
100
9
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
P A S H A,
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
roosevelt, zeruna, Tal2Easy, Steiner, R$U, coffins, Turkoo, mikaelson,
end of the mobster era,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#112 - 09.05.2022 21:38

Evet, bizler oluşumu kapatma kararı aldık. Bu kararı alırken temel olarak kendimize belirlediğimiz en büyük etkenin rol işleyişini gerçekleştirmek amacıyla zorunlu olarak meslek kasma durumunda olmamızdır. Yanlış anlaşılmasın, ücretsiz veya daha farklı benzer taleplerimiz asla olmadı, olmaz da. Bizler sadece rolleri gerçekleştirebilmek adına belirli istekler rica ettik ancak bu istekleri karşılayacak bir sorumlu kişi(leri) bulamadık. Ben rol yapabilmek adına bir kesim zengin var diye veya sunucu açılışında bulunmadım ya da sunucu açılışından üç yıl sonra bir birlik açıyorum diye mevcut mülk fiyatlarının üç katını ödeyecek durumda değilim. Burada bulunma amacımız rol yapmak, eğer ki sırf buraya para kasmak adına giriyor olsaydık zaten gidip zorla yan görev yapılan GTA SA'nın singleplayerını oynamaya devam ederdik. Ben rol yapamadığım bir yer de oluşumu açık tutmam gereksiz ve mantıksızdır.  Kendinize iyi bakın, sizler daha iyilerini hak ediyorsunuz.
« Son Düzenleme: 09.05.2022 21:46 redhelmet »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#113 - 09.05.2022 21:49
/q
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#114 - 09.05.2022 21:56
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
20mclideri, Turkoo,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#115 - 11.05.2022 13:40

Yaklaşık 650 Milyon Dolarlık nakit paranın akışta bulunduğu Vice Şehrinde minimum 7-8 illegal oyuncudan oluşan bir birliğin 350.000 Dolar gibi komik bir parayı denkleştiremediği için işi dramatize edip mülk fiyatlarından dem vurması, sunucunun ekonomisine sallaması eleştiriler konusunda çok hassas bir yönetim ekibi olsakta dikkate almaya değer bulmadığımız nadir eleştirilerden birisi oldu. 28000'den fazla kayıtlı kullanıcının bulunduğu Vice Roleplay'de şuan Vice'ın Elitleri listesinin tepesinde gördüğünüz neredeyse tüm isimler hesabını ilk açtığı, karakterini şehre ilk getirdiği süreçte kendine rol imkanı yaratabilecek kadar para kasmak için zamanından feragat etmişti. Bu utanılacak, ayıp veya yanlış birşey değil çünkü burası bir oyun sunucusu ve biz bu sunucuda gerçek hayatı canlandırıyorsak karakterinizin şehirde SIFIR olduğu süreçten belki bir Uyuşturucu İmparatoru olacağı süreci her saniyesiyle hissetmenizi istiyoruz.

Bu ekibin Yönetim ekibinden maddi yardım, mülk yardımı gibi olası beklentilerinin ilkesiz, oyuncu kaybetmemek için dengeleri bozacak şekilde bu imtiyazları tanıyan sunucuların varlığı olduğunu düşünüyoruz ancak Vice Roleplay Yönetimi olarak kişi sayısı, OOC kimlik veya oyuncu grubundan bağımsız ilkelerimize bağlı kalmaya devam edeceğiz. İşletme satın almak için 350.000 dolarınız yoksa maalesef Motor Kulübü rolü yapamazsınız benimde cebimde 350.000 TL olmadığı için kendime araba satın alamıyorum. Bu parayı kazanacağınız süreç size zor geliyorsa oynamama tercihinizi sağlıklı buluyoruz ancak parayı nasıl kazanacağınız konusunda fikriniz yoksa resmi rehber videolarımıza göz atmayı unutmayın.

« Son Düzenleme: 11.05.2022 13:43 Turancan »
Hmmm
4
Vice
1
Like
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
takasi, redhelmet, Turkoo, volooloo,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok