Konu: [06.03.2022 - Kylian_Lewis] Türkçe terim + Fear RP  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2022 03:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kylian_Lewis @Swinter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stephen Barton @Rennie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/03/2022 22:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim kullanımı + Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakteri uzun süre boyunca kovaladık ve yakalandığı zaman "üzerinden birşey çıktımı?" diye soru yönelttiğimde türkçe kelime içeren bir cevap verdi ve sonrasında kodeslerde ise arkadaşım tam sevk edecekken saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesini isterim iyi forumlar.

#1 - 06.03.2022 11:42
Direk savunmaya geçiyorum, öncelikle bu kadar ufak bir şeyden şikayet açman biraz ilginç her neyse.
Türkçe terim savunmam; o kelimenin türkçe terim olduğunu bilmiyordum / öyle olduğunuda sanmıyorum. Cezalık bir durum varsa verilebilir.
Fear RP savunmam; Emote verip rolümü gerçekleştiremedim, rol gerçekleşemedi gibi bir şey oldu. Emoteyi verir vermez vuracakken hapise attınız, ben vuramadım sizde vurmuşum olarak gözükmüş.

Ayrıca Fear RP ile alakası yok, bu saldırma olayları benim PD olduğum her zamanda vardı, kimsede Fear RP'den gitmedi. Fearlık bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Yaptığınız 'rolde' kaskımı yavaş hareketler ile çıkartabilirdiniz, siz 'sert polis' olmayı seçtiniz, ek olarak yanıma gelip kahkaha atmanız, gülümsemeniz benim karakterimin sinirini fitilliyor. Yaptığınız bu rolden dolayı böyle bir saldırı yemeniz gayet doğal.

#2 - 06.03.2022 13:27
Öncelikle merhaba açıklama yapma gereği duydum beanbag ile vuruluyorsunuz o kadar polis silahla koşuyor ama sizden korkuya yönelik bir tedirginlik yok üstüne üstlük beanbag ile vurulan bir kişinin bir başkasına karşı direnme gücü düşer sizde aksine daha da çok artmış durumdaydı sizi çekiştirmek için 10'dan fazla emote vermek zorunda kaldım. Kahkaha olayına gelirsek fotoğrafla oynadığınız belli fotoğrafı keserek bir avantaj elde etmeye çalışmışsınız orada dönen kahkaha veya roller senle tam alakalı olmayan avukatın ile konuşulan kısımlar ile geçerli /c ile konuşulduğu için sana yansımamış doğal olarak sende tüm chatlogu koymak yerine emotenin düştüğü kısmı keserek koymuşsun, sevgilerle.

#3 - 06.03.2022 14:47

Ayrıca Fear RP ile alakası yok, bu saldırma olayları benim PD olduğum her zamanda vardı, kimsede Fear RP'den gitmedi. Fearlık bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Yaptığınız 'rolde' kaskımı yavaş hareketler ile çıkartabilirdiniz, siz 'sert polis' olmayı seçtiniz, ek olarak yanıma gelip kahkaha atmanız, gülümsemeniz benim karakterimin sinirini fitilliyor. Yaptığınız bu rolden dolayı böyle bir saldırı yemeniz gayet doğal.
Alıntı
37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.
)
VCPD ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

#4 - 06.03.2022 15:32
Gerekli ceza varsa verilebilir, boş.

#5 - 06.03.2022 21:34
Güvenli Bölge İhlali ve Türkçe Terim kapsamında ceza verilecek.

Gerekli ceza varsa verilebilir, boş.

Ek olarak, bu tavrınızdan ötürü forum cezası aldınız, tekrarlamanız durumunda oyun içi yaptırım alabilirsiniz. @Swinter