Konu: Shibuya Kagawa/ Refuse,Rol Dell,/DO  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 03.03.2022 21:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jaweedx -  Shibuya Kagawa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Abraham McCoy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolden kaçma, Rolden kaçmak, Yanlış /do, Rol Dell

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, karakterim mahallesinde takılıyor arkadaşıyla muhabbet çeviriyordu bu sırada Kagawa karakteri egzoz patlatarak mahalleye giriş yaptı aracı park etti. Bir siyahi mahallesini canlandırıyoruz, siyahi mahallelerinde bu tarz hareketler dikkat çeker ve tepki görür bunu biliyorsunuz ki fakat tamamen rollenmek amacıyla arkadaş ile kontağa geçtim ve kendisi çok net bir şekilde rolü reddettip kendini admin zannederek rolü kendi kendine delledi bilemiyorum aşırı garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Burası bir rol sunucusu, rol sunucusunda rol yapılması gerekiyor. Kişisel egomanlığımızı bir kenara bırakıp kafamızdan bahaneler uydurarak /do üzerinden kulplar bulmak veyahut PM üzerinden üst perdeden konuşmak tatlı değil açıkçası, sonuçlandırılmasını bekliyorum lütfen savunma yapılırken net bir savunma yapın olay sayfalarca uzamasın, uzatmayalım.

#1 - 03.03.2022 22:05
Merhaba, yarışcı rolü yaptığım için  aracımda olan bir eklenti yüzünden egzozum açık bir şekilde sokağa giriş sağlıyorum. Karakterim, sokakta arkadaşını beklerken bu arkadaş geliyor. Rol gelişiyor, kilit durumu sorulmadan ((ilahi güçlerle sanırım)) direk kapıyı açar emotesi veriyor. Bu durum beni rahatsız ettiği için, ondan özür dileyerek ona PM üzerinden bu durumu soruyorum. PM üzerinden konuştuğumuz vakit, sokakta çatışma çıkıyor bu durumdan dolayı Suspect'in oluşturduğu karakter normal olarak kaçıyor, bende kaçarak rol ortada kalıyor. Rolü devam ettirecektim ancak, dediğim gibi çatışma durumu olduğu için sende kaçtın, bende kaçmak zorunda kaldım. Rolü reddetmek durumuna gelirsem, arkadaşın yaptığı keyif bozucu rol sonucu çatışma çıkmışken, iki taraf dağıldıktan sonra olayı anlatmaya çalıştığımda anlamamaya uğraşıp, kendi egosu çevresinde rol çevirdiği için rolü uzatmak istemedim. Zaten de uzamazdı, çatışma çıktığı için rol kısacası sonlandı. Savunmam buraya kadar, şikayet sonuçlanabilir.  :sampanya:

#2 - 03.03.2022 22:21
Saçma, PM üzerinden aracımın modeli şu internetten bak kapısı böyle kapanıyor vesaire bunları söyledin dostum. Eğer ki bu tavrın doğruysa ben de polislerin yanından geçip kaçarken /do aracım supradır, hepinizden hızlıyım kaçtım. yazıp o şekilde rollenicem aşırı saçma. Sistemsel olarak aracının modeli belli, /arac kilit atıp kilidini kanıtlayabilirdin fakat kilitli olmadığı için bunu yapmadın, öncesinde aracım kilitli dedin sonrasında ise model vesaire belirttin kısacası döndürmeye çalıştıkça döndürdün, sonrasında çatışma çıktı ve bütün mahalle koşarken sen sadece 2 metre gazlayıp durdun yanına gelip rollenicektim ve o sırada bana pm'den rolü kendi hayal dünyanda dellediğini vesaire söyledin, SS'de gözüküyor kısacası dönmedolaba döndü olay cidden. Savunmanı yaptın, savunmana cevabımı verdim daha fazla iletil gelmesin ve sonuçlansın mümkünse, iyi roller. :o

#3 - 03.03.2022 23:17
Savunmama ek olarak; Çatışma çıktığında oluşturduğun karakter, arkalara kadar kaçarak bölgeyi terk etti. Seni orada bekledim, gelmeyince rolüme devam ederek kısacası senin karakterin ile yapılan rolüm bitti.  /do olayına gelirsek, realistik düşünürsen her aracın bir kilit sistemi var, yeni bir şey değil. Benim aracım kilitli olmasına rağmen, belirtmedin gibi bir saçma sebeple bu emoteyi verip rollenmeye çalışıyorsun.  Aracımın kilitsiz olduğunun kanıtını talep ediyorum. Ek olarak yaptığım savunma bu kadar, mümkünse dediğin gibi yetkili kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar & İyi roller  :vice: :sampanya:

#4 - 04.03.2022 18:05
Aracınız karşı tarafın araca binme emotesi verdiği sırada sistemsel olarak(/arac kilit) kilitli miydi? cevabını 24 saat içinde şikayet konusu üzerinden belirtebilirsiniz. @Jaweedx

#5 - 04.03.2022 18:56
Aracım kilitli bulunuyordu, kilit durumunu  sormadan bu yaptığı hatalı rol için onu OOC'ten uyarma gereği duydum. Diğer hakkımda belirtilen ihlaller asılsız.

#6 - 04.03.2022 20:13
Kanıtlara bakıldığında rol bittiğinde(iki taraf çatışmadan sonra dağıldığında) PM üzerinden tartışma devam etmiş ve Shibuya karakteri PM üzerinden rolü yapmamış olarak saydığını söylemiş. Bu konu için sizi uyarmış olalım, yapılan bir rolü oyun yöneticileri dışında kimse olmamış gibi sayamaz(karşılıklı anlaşılmış olsa bile, rol yapılmış sayılır), bu konuyu tekrarlamayın. @Jaweedx

Buna ek olarak, karşı tarafın aracı sistemsel olarak kilitliyse ve açmak istiyorsanız /dene komutu geçersizdir, /kilitkir kullanmalısınız. @Suspected