Merhaba, yarışcı rolü yaptığım için aracımda olan bir eklenti yüzünden egzozum açık bir şekilde sokağa giriş sağlıyorum. Karakterim, sokakta arkadaşını beklerken bu arkadaş geliyor. Rol gelişiyor, kilit durumu sorulmadan ((ilahi güçlerle sanırım)) direk kapıyı açar emotesi veriyor. Bu durum beni rahatsız ettiği için, ondan özür dileyerek ona PM üzerinden bu durumu soruyorum. PM üzerinden konuştuğumuz vakit, sokakta çatışma çıkıyor bu durumdan dolayı Suspect'in oluşturduğu karakter normal olarak kaçıyor, bende kaçarak rol ortada kalıyor. Rolü devam ettirecektim ancak, dediğim gibi çatışma durumu olduğu için sende kaçtın, bende kaçmak zorunda kaldım. Rolü reddetmek durumuna gelirsem, arkadaşın yaptığı keyif bozucu rol sonucu çatışma çıkmışken, iki taraf dağıldıktan sonra olayı anlatmaya çalıştığımda anlamamaya uğraşıp, kendi egosu çevresinde rol çevirdiği için rolü uzatmak istemedim. Zaten de uzamazdı, çatışma çıktığı için rol kısacası sonlandı. Savunmam buraya kadar, şikayet sonuçlanabilir.