Konu: [28.02.2022 - Harvor_Arpian] Rol esnasında /q  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2022 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harvor Arpian @JPWLONGSS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Feruccio_Delfino @NexioNs

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.02.2022 23:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bu geceki yoğun geçen LV olayında beyaz Sultan model aracıyla önümüzden geçti hızlıca gişelere yöneldi ve bizde aracı yakalayıp çevirdik üzerindeki Deagle model silaha el koydum fakat sonrasında arkadaşı kodeslere götürdüğümüzde tekrardan üstünü aradık ve arkadaş üzerindekileri kaybetmemek için bağlantısını koparttı ve 15 dakika bekledik herhangi bir geri dönüş olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
/q attığına dair SS:

Arkadaşın değerli envanteri:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş eğer üzerindekilere materyallere önem veriyorsa sıcak hatta bulunmamalıydı,arkadaş benim ve arkadaşımın rol hevesini batırdı üzerindeki materyellerin silinip ceza almasını istiyorum. Eğer arkadaş "benimle" iletişime geçerse tekrardan role devam edebiliriz üzerindeki materyallerin tam olduğu zaman sevkini sağlarsam şikayetimi geri çekebilirim.

#1 - 01.03.2022 00:33
Şahitliğimi onaylıyorum bu tarz durumlarda /q atmak rol esnasında hevesimi kaçırmamıza sebep oluyor pd olarak görevimizi yaparken böyle birşeyler yaşanmak hoş olmuyor bu şikayet yanıtlandığı zaman üstündekilerde gidebilir.

#2 - 01.03.2022 01:01
Arkadaş sıkıntılı bir bölgede yaşadığı için bağlantı kopukluğu yaşamış,DC üzerinden iletişime geçti ve rolün devamını gerçekleştirdik. Şikayeti geri çekiyorum.