Konu: Toplu şikayet dm + emotesiz işlem  (Okunma sayısı 382 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2022 00:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Arda3 Richard_Weston / @Kutay3 Geralt_Brown / @Lotalty Ruskalov_Deglant

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm
Emotesiz işlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her zamanki gibi ofiaimdeydim ofisimin kilidini acip reklam atmaya gidecektim bir anda karşıma çıktılar araçtan inip silahla ateş ettiler kişiler ile IC de gram rolümüz yok hepsine dm den işlem uygulanmasını talep ediyorum ek olarak iki kişi emotesiz sıktı onlara ek olarak emotesiz işlem uygulanmasını talep ediyorum. Neden ccmy çektin derseniz ofisimde afk idim yayın açık kalmış bpsuna durmasin diye ccmy çektim olay zaten disarda yaşanıyor isyerinden cikmak icin kilit acmam gerek emotesiz zaten yukarıda bulunmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Legal oluşum kurup keyfimize bakalım dedik burnumuzdan getirdiler teşekkürler.

#1 - 23.02.2022 00:31
Kanka valla bizim burdan ne istiyorlar anlamadım

#2 - 23.02.2022 17:13
DM söz konusu değil IC'de Ruskalov_Deglant karakteriyle ben iletişime geçtim hamle yapılması için. Şirket sahipleriyle IC sorunlar yaşıyoruz 4-5 adamımız tutuklandı ve silah kaybetti.

#3 - 23.02.2022 19:40
DM söz konusu değil IC'de Ruskalov_Deglant karakteriyle ben iletişime geçtim hamle yapılması için. Şirket sahipleriyle IC sorunlar yaşıyoruz 4-5 adamımız tutuklandı ve silah kaybetti.

24 saat içerisinde savunmanızı ve üstte belirtilen kısmı destekleyecek kanıtları şikayet konusuna ekleyin.  @Arda3 @Kutay3 @Loyalty

#4 - 24.02.2022 12:21
Öncelikle DM söz konusu değildir. Ruskalov_Deglant karakterim sizin IC Olarak karakterlerinizi tanımıyor olabilir. İllegal bir oluşum olduğumuzdan Sonny_Mazzini karakteri, IC olarak iletişime geçip, ticaret karşılığında sıkmamızı istedi. Bunun sebebini de şöyle açıklayabilirim Sonny_Mazzini'nin sizinle sıkıntısı olduğunu ama polislerin üstünde olduğundan hamle yapamadığı için benimle iletişime geçerek ufak bir ticaret ile böyle bir anlaşma yapıldı. Rollerimiz böyle gerçekleşti kesinlikle bir DM söz konusu değildir.Aslında rolsel olarak size orada da ateş etmeyecektik, Dean karakteri gelip sizinle iletişimi geçip araç alacağını söyledi ama siz ordan çıkmayınca plan değişip orada sıkıldı. Otomatik olarak şikayetçi olduğunuz kişilerden Geralt ve Richard ise IC olarak Ruskalov karakterinin emri ile böyle bir şeye girişti. Bunun sonucunda ise IC olarak Geralt karakteri silahını yakalattığı için hapishade yattı zaten. Açıklamam bu kadardır iyi günler, iyi roller :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıda'da belirttiğim gibi Dean karakteri sizi oradan çıkarmak isterken'ki yaptığımız plan ve rollerin kanıtıdır. Saat ve tarih'e baktığımızda da çok net anlaşılıyor.

#5 - 24.02.2022 13:13
Kiralık katil, hitman rolü yasak diye biliyorum. Daha fazla uzatmaya gerek yok FM ekibinin kararını bekleyelim.

#6 - 24.02.2022 13:45
Uzun uzun yazdım ama anlamak istememişsiniz. Kiralık katil diye bir olay yok, sadece çıkarlarımız doğrultusunda, Sonny_Mazzi'ni karakteri ile anlaştığımız için böyle bir rol sergilendi.

#7 - 24.02.2022 18:17

24 saat içerisinde savunmanızı ve üstte belirtilen kısmı destekleyecek kanıtları şikayet konusuna ekleyin.  @Arda3 @Kutay3 @Loyalty

Deglant ile yaptığım rolü SS almadım fakat IC de Achilles karakteri ile sorunlu olduğumun bir çok SS'i var ayrıca şahıs beni 4-5 kez polise ihbar etti ordan da görülebilir. Polislerin gözü üstümde olduğu için Deglant'dan IC de yardım istedim ve karşılığında ödeme yaptım.

#8 - 25.02.2022 13:29
Birini öldürmek için karakterlerinizin yeterli sebebi yoksa ve birinden aldığınız para karşılığı yapıyorsanız bu Yasaklanmış Roller kapsamında olan Tetikçi Rolleri'ne giriyor. Kısacası elinizde birinizi öldürmek için yeterli sebebiniz varsa bunu siz ya da bağlı olduğunuz birlikteki kişilerle yapın.(savaşlar sırasında olan koalisyonlar-birliktelikler buna dahil değildir, üstelik karşı taraf legal bir oluşum)

Kanıtlarda ateş ettiği görülen Geralt Brown, Ruskalov Deglant ve bir noktada rolün içinde olan Sonny Mazzini karakteri Yasaklanmış Roller kapsamında ceza alacak..