Konu: Şikayet geri çekildi.  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2022 16:52
Şikayeti anlaştığımız için geri çekiyorum.
« Son Düzenleme: 24.02.2022 17:21 Jacker »

#1 - 24.02.2022 16:56
burda da gördüğünüz gibi arkadaşıma sıkıyor, bende ordayken olaya dahil oluyorum silahım olmadığı için kaçıp silahımı alıp geliyorum.

#2 - 24.02.2022 16:58
Yazılan olayı tamamiylen doğruluyorum Hood Onayımız olmasına ve kişi sayımız fazla olmasına rağmen bu yaptığı korkusuzca rolü saçma buluyorum. SS editlerken "Cezanı kesmeye geldik" "Kalksana orospu çocuğu" gibi kelimeler kullandığı Screen Shot'ta mevcut. Kendrick karakterinin log kayıtlarına bakıldığında bana ateş ettiği görülebilir. IC olarak Damian karakterinin benimle ve kulübün çaylağı olan Robert ile sorunu mevcut. Bunu birlik olayına çevirmeside oldukça mantıksız.

#3 - 24.02.2022 17:00
burda göründüğü gibi silahımı alıyorum. burda da göründüğü gibi çatışma sonrası kaçıyorum benim ve arkadaşımın suçu yoktur önceye dayanan bir ic de hüsümetleri vardır, arkadaşım ona kötü tavırlar sergiliyor oda silahını alıp sıkıyor bende silahım olmadığı için kaçıyor alıp gelip sıkıyorum olay bundan ibaret.

#4 - 24.02.2022 17:00
Arkadaşın attığı kanıtta da görüldüğü üzere, PM olayın öncesinden yaşanmış. Tamamiylen DeathMatch odaklı olduğunu görebilirsiniz. PM üzerinden emote verilmiş. Sonrasında rollere girilmiş. Onaylı bir hood'a baskın yapmanız için 2 oluşum birleşmeniz gerekmekte. Karakterlerinizin bu kadar korkusuz olmasınıda saçma bulurum.

#5 - 24.02.2022 17:02
Amacımız Deatmach değil arkadaşım emotenin uygun olup olmadığını soruyor orda bana

#6 - 24.02.2022 17:04
Savunma yapıldığına göre yetkili kararı beklenebilir.

#7 - 24.02.2022 17:04
Arkadaşın attığı kanıtta da görüldüğü üzere, PM olayın öncesinden yaşanmış. Tamamiylen DeathMatch odaklı olduğunu görebilirsiniz. PM üzerinden emote verilmiş. Sonrasında rollere girilmiş. Onaylı bir hood'a baskın yapmanız için 2 oluşum birleşmeniz gerekmekte. Karakterlerinizin bu kadar korkusuz olmasınıda saçma bulurum.

Merhaba, öncelikle PM'den emoteyi yanlış var mı diye bakması için attım. En başta bize ateş açıldı, bizde karşılık verdik. Ölmeyi bekleyemezdik.

#8 - 24.02.2022 17:07

Merhaba, öncelikle PM'den emoteyi yanlış var mı diye bakması için attım. En başta bize ateş açıldı, bizde karşılık verdik. Ölmeyi bekleyemezdik.
Onaylı HOOD'ta Birliğin R17'sine yaptığın rol sence doğru mu? Hoodun onaylı olduğunun farkına varmanı isterim. Orada SS editleyen adama bile söylediğin kelimeler SS'te mevcut. Kişi kendi bölgesinde silahını çekiyor "sana" ateş açıyor. Oradan kaçtıktan 2-3 dakika sonra geri gelip sıkıyorsun. Sence bu mentalite içinde mi? Daha fazla konuşmak istemiyorum. Admin kararı.

#9 - 24.02.2022 21:46
K&A.