Konu: Macarion Suera  (Okunma sayısı 78 defa)

#0 - 29.12.2021 01:44
Macarion suera nam-ı değer Mac'doğmadan önce annesi Barry diye bir siyahi çocuk'u sokakta tek görmüş ve akşam saatleri yanında kimse yoktu ıssız bir yerdeydi bu yüzden çok geçmeden Barry zaten o zamanlarda iki yaşındaydı ve annesi aldı artık Mac sonradann doğdu ilk aile üyesi Barry oldu sonrasında Macarion doğdu ve Mac'in babası bir çete üyesiydi güney yakasından Los angeles'taydı sağ kaşının üstünde "13" yazılı bir dövmesi vardı babasının bu "13" yazısı..Macarion ile Barry'nin ışık olacağı yerin sayısıydı..Macarion ispanyada doğdu babaları ailesini yanni aile dediğim sadece dört aile üyesi vardı çocukları saymassak ikisi zaten Anne ile Babanneseyidi ailesini aldı ve LA'e yerleştirdikten sonra bir kaç yıl geçti Macarion büyüdü 10 felan yaşında Barry de 12-13 felan oldu neyse ne önemli olan bunların bu iki kardeşin hayatı erken öğrenmeleriydi gittikleri okulda ikiside dışlanıyorlardı ikiside farklı okullardaydı ve ikiside dışlanıyordu ve bu yüzden Macarion korkak gibi davrandı ama Barry kanlı gözler ile ordaki dalga geçenleri bir köşeye sıkıştırıp bir kaç arkadaşı ile onları bıçakladı ve Barry ilk defa birisini bıçaklamıştı hayatı ikiside yeni yeni gerçekleri öğrenmeye başladı Annensi bunu duyunca hiç dayanamadı ama Babası yani üvey babası Barry'e baktı ve dediki Benim yolumdan ilerlemene sevindim oğlum..Macarionda senin gibi olsa keşke..beni utandırıyorsun Macarion! dedikten sonra Macarion babası tarafından dışlandı ve annesi ile babası kavga etti Annesi çocuğunu böyle işlere sokmamak istedi ama babası tam tersini düşündü..geleliiiim Macarion'un ilk kavgasına Antonio Camberino'ile tannnışmıştı lise zamanlarında haa,bu arada liseden atılıılma anısınıda anlatacağım ı-hhh,şimdiden korkunç.. :garip:.Bizim Oğlan yani Macarion lisede hep dışlandığı için artık korkaklığını yitirdi haa bu arada bunu söylemeyi unuttum! Barry onun halini anlıyordu kötü bir abi değildii barry! o bir Macarion'un kahramanı gibiydi iki kardeşti ama üvey olduğunu öğrenene kadar Barry lisede hep kavgalarda Mac'i yanına alır pataklayıp çıkarlardı Macarion ona Barry de ona yardım ediyordu ve ama Barry biraz düşünmeye başladı Ben neden Mac'in annesiyle hiç güvensizlik var aramızda? bütün siyahilerin annesi siyah babası felan benim neden değil? evet..gerçekten üveylik olduğunu hiçbir zaman anlamamıştı taaki o güne kadar Macarion korku dolu gözler ile Barry'e baktı çünkü kardeşinden sakladıığı sırrı açığa çıkacak diye okul çıkışı bir kahveye gittiler ve biraz sohbet ettikten sonra Barry bu konuyu açtı Macarion yalanlar ile susturdu ve sonrasında parayı ödeyip çıktılar giderkende Jelibon almayıda unutmadılar bir de cips sonrasında eve döndüler ve..Macarion annesini babasını b ir kenara çekmiş ve Barry'nin sakladığı sırrın ortaya çıkacağını söylemişti ve barry onları gizlice dinlemeye başladı Macarion Barry'nin üveylik olduğunu birşeyler yapmaları gerektiğini "ben abimi kaybedemem o benim gerçek abim olmasada artık benim gerçek abim inkar edersenizde edin" dedikten sonra Barry gerçeği anladı ve evden kaçtı Macarion'ada not bıraktı not hüzünlüydü ama Macarion çok geçmeden Barry'i buldu ve ikiside artık sokakta kaldı herşey çok hızlı oldu değilmi? Ehehehe annesi macarion'u cezalandırdı sebepsizce ve eve gelmemesini söyledi babası ama halen Macarion'a bakıyordu ve liseden bir ara atılmıştı..Macarion kavgadan dolayı yüzünden kızlar tuvaletine girmesi yüzünden ve müdüre hakaretten Babası bunu duyunca sinirlendi ve deddiki MAC! SEN NE YAPTIĞINI ZANNEDİYORSUN OĞLUM? ŞİMDİ S"""R GİT ŞU SİLAHIMI AL GEL SANA BİRŞEY ÖĞRETİCEĞİM VE BUNU YAPICAKSIN! ARTIK KORKAK OLMAYACAKSIN  SENDE YOLUMDAN GİDİCEKSİN! dedikten sonra Macarion silahı getirdi glock-17 markalı silahı babasına getirdi ve ateş etmeyi öğretti Macarion erken yaşta katil olucaktı 14-13 yaşlarında feleandı ve asıl gün geldi çattı.Babası müdürünü öldürmek için okul müdürünü bir kaç arkadaşını topladı ve siyah bir Buritto ile geldiler müdürü oracıkta katlettiler ve çok geçmeden bizim oğlan Mac babasının verdiği görevi yerine getirdi ne mi yaptı?...öğretmenine gitti ve takiplemeye başladı öğretmen takiplendiğini öğrenince arkasını döndü ve dediki HEY! macarion? senin burada ne işin var buradan gitt gözükme gözükme senden birşey olmaz dedi ve onu dedikten sonra o öğretmenin arkasında bir kaç güney tarafındaki siyah kaapşonlu ağızlarında mavi bandanalı ve magnum tabanca markalı silahları ile öğretmenin arkasında durdu etrafını sardı ve sahne Mac'te kaldı Mac istemszice silahı uzattı öğretmenin bağırmasına dayanamarak heyecanlandı ve YETER! diyerek sıktı ve oradan kaçtılar ve Mac o günün travmasını hiç atlamadı 16 yaşına kadar sonrasında babası tutuklandı ve tek kaldı  Barry'i aradı dediki Abi ben katillik sıçmığına bulaştım...sen neredesin? barry dediki Ben LA de annemin yanındayım oğlum yani sözde annemin! ona son kez görüşürüz demeye geldim artık eve gelmeyeceğim! bu tripini Macarion 16 yaşına gelsede yaptı Macarionunn vice 'a taşınma anısı kolay annesi taşındı Vice şehrine ve El corona taraflarına bir blok'ta ttaşındı Macarion ordaki insanları gördü ve El coronanın tehlikeli bir yer olduğunu gördü buna sevindi artık babasının yolunda gidicekti ve Barry'iide buldu elinde sonunda ikna etti baryy'i ve artıık yeni hayatıı El corona sokaklarındaydı artık o bir..El corona genciydi Barry de dahil..İki el corona genci işte!

« Son Düzenleme: 09.01.2022 17:46 southliberty »
Hmmm
2
100
2
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
RealG, long243,
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
RealG, long243,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 29.12.2021 07:20
Başarılar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 29.12.2021 14:31
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 29.12.2021 16:35
vayy
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 29.12.2021 17:51
vayy
vayy yvay vayyyy efenim hoş geldiğiinz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 24.02.2022 15:50
Alıntı
  • Yasaklanan hesaplar/karakterler ve altmış gün boyunca ileti almamış konular sahibinin izni olmadan Arşiv bölümüne taşınacaktır.

Kilit ve arşiv. Tekrar aktifleştirmek isterseniz konu üzerinden talep açabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok