Konu: David_Rick  (Okunma sayısı 549 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2022 21:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Rick @ @TheBoss
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Buffalo MC üyeleri @Chevalier
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2022 00:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 20.02.2022 saat 00:19 saatinde Kasparov üyeleri tarafından onaylı hood bölgemize baskın düzenlendi, kişiler içeri girdi ve çatışma yaşandı vs vs. Sonrasında videolarımı izlerken bir şey fark ettim David_Rick adlı karakterin hile olabileceğinden şüphelendim. Aim veya Silent her ne oluyorsa. Aşağıya kanıtlarımı bıracakağım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.02.2022 01:14
Admin savunma gereği duyarsa savunmayı yaparım

#2 - 21.02.2022 16:30
Admin savunma gereği duyarsa savunmayı yaparım
Veya yanlış anlaşılmaya mahal vermeden savunmamı şimdiden yapayım. Arkadaş videonun yavaşlatılmış hali yerine direk videonun kendi halini paylaşırsa daha düzgün bir şikayet olabilir. Gerek fps farkı gerekse lag durumları sebebiyle arkadaşın videosunda  böyle gözüküyor da olabilir. O ana dair bir ekran görüntüm bulunmuyor ama chatlog ve adminlog da kullanılan komutlar/tuşlar gözükecektir. Herhangi bir hile durumu yok. Dediğim gibi o güne dair adminlog incelenirse neyin ne olduğu ortaya çıkar. Sadece bir hit yediği için hile şikayeti açması ayrı bir durum. Bu platformda şikayet savaşlarının olacağını düşünmüyorum fakat devamlı tarafıma şikayet açılıyor. Arkadaşlar ooc sicilimi kendi seviyelerine çekmeye çalışıyor galiba. Buna sebep olacak bir şey yapmadığımı tekrar söylüyorum. Gerisini yönetici kararına bırakıyorum. Ayriyeten video bırakacağım. Birinci olanda0:39'da ikincisinde 0.50'de aynı olayın yaşandığı görünüyor.
Spoiler: GösterGizle

=36
« Son Düzenleme: 21.02.2022 16:44 TheBoss »

#3 - 21.02.2022 22:13
Fps ve lag durumlarından mermilerin gidiş yönleri değişmez.Kimin sana ne şikayeti açtığı umurumda değil ben kendi şikayetime bakarım.Ayrıca attığın videolar ile olayın alakası yok. Şikayet açıp açmayacağımı birisine soracağımı sanmıyorum bu platformda herkes normal bir şekilde şikayet açabilir, bu sadece senin yorumun olsun.
Videonun oynanmamış hâli;

Savunması yapıldıysa sonuçlanabilir..

#4 - 22.02.2022 19:29
Fps ve lag durumlarından mermilerin gidiş yönleri değişmez.Kimin sana ne şikayeti açtığı umurumda değil ben kendi şikayetime bakarım.Ayrıca attığın videolar ile olayın alakası yok. Şikayet açıp açmayacağımı birisine soracağımı sanmıyorum bu platformda herkes normal bir şekilde şikayet açabilir, bu sadece senin yorumun olsun.
Videonun oynanmamış hâli;

Savunması yapıldıysa sonuçlanabilir..

Birlikçe adminlerin işine karışmayı sevdiğinizi görüyorum. Bunu devam ettirmemenizi öneririm. Abartıya kaçıyorsunuz, çocukça... Buna gerek yok. Bir developer misin?
Lag veya fpsin etki etmeyeceğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayrıca bırak alakası olup olmadığına adminler karar versin. Birine sorman gerektiğini kimse sana söylemedi, savunmaya böyle bir şey yazmadım. Fazla kinlenmişsin gibi... Tıpkı senin söylediğin gibi sadece senin yorumun olsun. Sadece oyun baylar abartmaya gerek yok.  :-\
« Son Düzenleme: 22.02.2022 19:32 TheBoss »

#5 - 25.02.2022 10:09
Selam, oyundaki en ufak obje bile karakterler arasında sekron hatası yaşatabiliyor. Oyunun eski olduğunu, ufak tefek hataların ortaya çıkabileceğini unutmayalım. Ortada bir şüphe var, fakat bu şüphe karakteri yasaklayacak kadar değil. İlerde aynı karaktere açılacak olan hile şikayetlerinde buradaki şikayet referans olarak kullanılacak. k&a