Merhaba, savunmama geçelim. Daha önce de sizinle pm üzerinden konuşmuştuk. Aktif bir savaşın içindeyiz ve yarış konseptindeyiz. Yarış rolü yapan insanlar Sultan gibi araçları kullanırlar ve biliyorsunuz ki (herkes biliyor) Sultan dediğimiz araba DM'lerde de sık sık kullanılır. Olay öncesinde hoodumuzdaydık ve silahları alıp rakip birlik üyelerini aramaya başladık. Orada olma amacımızda sadece polis ihtimaline karşı kıyafet değiştirmekdi. Oradan geçip gidecektik. Video içerisinde de göreceğiniz üzere ilk önce shotgun üstümde görünüyor ve normal bir şekilde biniyorum. Kargaşa içerisinde panikleyip gelen sultanı düşman sanıyorum ve arabadan iniyorum, indiğim anda da onlar olmadığını anlıyoruz ve panikle motora atlıyorum. (ooc iletişimimiz olmadığı için sizi geç görüyorum, ek olarak vpn ile giriyorum ve lag oluşuyor) Sürücü arkadaşımda gaza basıyor, onu engelleyebileceğim bir durum yok. Ki sizi etkileyen bir durumda olmadı, videonun devamında bizi vurup öldürdünüz.
Olayın devamı:
Geçtiğimiz şikayette de sizin yaptığınız ihlalin kargaşa içerisinde yapılabileceğini, bu ve benzeri birçok ihlalin bu ortamlarda istemsiz bir şekilde yapıldığını söylemiştim. Sizin ceza almamanız gerektiğini de söyledim ama yönetim ceza almanız gerektiğini düşünmüş. Geçen şikayette de olduğu gibi kararı yöneticiye bırakalım arkadaşlar. İlk ve son iletimi atarak kararı yöneticiye bırakıyorum. İyi akşamlar.