Konu: 20/02/2022 - Maske_17359  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2022 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_17359 (Yukio Alas) | @Alas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stanislav Zubarev @rapperz aka pdgod , Nate McDonald @ErenOzsoy7 , Ryan Phelps @Rousseau

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da yer almakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
      Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Binco'dan elinde Shotgun ile çıkıyor, motora silah göğüsünde biniyor daha sonra silahının görünmemesi için inip silahı eline alıp tekrar motora biniyor, çoğu kişi biliyordur ki elinde silahla motora binince sanki yokmuş gibi oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.02.2022 21:39 Ryzex »

#1 - 20.02.2022 21:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.02.2022 22:18
Savunma gelecek.

#3 - 20.02.2022 23:06
Konu yanlış yere açıldı, "Hileci&Bugger Şikayetleri" konusuna taşınabilir.

#4 - 20.02.2022 23:55
Merhaba, savunmama geçelim. Daha önce de sizinle pm üzerinden konuşmuştuk. Aktif bir savaşın içindeyiz ve yarış konseptindeyiz. Yarış rolü yapan insanlar Sultan gibi araçları kullanırlar ve biliyorsunuz ki (herkes biliyor) Sultan dediğimiz araba DM'lerde de sık sık kullanılır. Olay öncesinde hoodumuzdaydık ve silahları alıp rakip birlik üyelerini aramaya başladık. Orada olma amacımızda sadece polis ihtimaline karşı kıyafet değiştirmekdi. Oradan geçip gidecektik. Video içerisinde de göreceğiniz üzere ilk önce shotgun üstümde görünüyor ve normal bir şekilde biniyorum. Kargaşa içerisinde panikleyip gelen sultanı düşman sanıyorum ve arabadan iniyorum, indiğim anda da onlar olmadığını anlıyoruz ve panikle motora atlıyorum. (ooc iletişimimiz olmadığı için sizi geç görüyorum, ek olarak vpn ile giriyorum ve lag oluşuyor) Sürücü arkadaşımda gaza basıyor, onu engelleyebileceğim bir durum yok. Ki sizi etkileyen bir durumda olmadı, videonun devamında bizi vurup öldürdünüz.
 Olayın devamı:

Geçtiğimiz şikayette de sizin yaptığınız ihlalin kargaşa içerisinde yapılabileceğini, bu ve benzeri birçok ihlalin bu ortamlarda istemsiz bir şekilde yapıldığını söylemiştim. Sizin ceza almamanız gerektiğini de söyledim ama yönetim ceza almanız gerektiğini düşünmüş. Geçen şikayette de olduğu gibi kararı yöneticiye bırakalım arkadaşlar. İlk ve son iletimi atarak kararı yöneticiye bırakıyorum. İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 21.02.2022 00:02 Alas »

#5 - 21.02.2022 15:23
Kargaşa halinde olabilecek şeyler, haklısınız. Benim gönlüm senin o bugu kasti olarak yapmadığına inanıyor, şahsım ile iletişime geçilmediğinden dolayı herhangi bir bilgim yok bu nedenle bu şikayeti açma gereksinimi duydum, şikayet arşive alınabilir, arkadaş yanlışlıkla yaptığını belirtmiş, bir sorun görünmüyor.

K&A